סרט שנסגר באנקור ולא ניתן לצפיה במכשיר DVD

• הוסף לסימניות
לאחרונה אצל 2 לקוחות שלי סרט שסגרתי באנקור cs5 לא נפתח במכשיר dvd אלא רק במחשב.
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
יש מכשירי דיוידי שלא קוראים דיסקים מסוימים, צרובים וכו'.
הייתי תולה את הבעיה במכשיר דיוידי.. אם הסגירה היתה נכונה והכל כרגיל.

• הוסף לסימניות
לפעמים זו בעיה באנקור, כלומר צריך לבדוק לפני הצריבה שאין תקלות, כגון תחילת ה MENU וכדו'.
התוכנה מוצאת את התקלות וצריך לסדר אותם ואז לבדוק שוב שהכל בסדר.

>

• הוסף לסימניות
איך צרבת לדיסק?

• הוסף לסימניות
חוץ מהבעיה בהגדרות הסגירה יתכן והיתה גם תקלה בהגדרות הצריבה לדיסק הסופי.

• הוסף לסימניות
בדקתי את הסרט לפני הצריבה, תפריט וכו' והכל היה בסדר, גם הלקוח צופה היטב במחשב אבל לא במכשיר DVD.
הלקוחות טוענים שהמכשיר שלהם קורא דיסקים צרובים,ובעצם קורא כל dvd שהם מכניסים/
צרבתי בנרו.

• הוסף לסימניות
צרבת בנרו
וסימנת לו דיסק data dvd
או videos

• הוסף לסימניות
זה בדיוק הבעיה
תצרבי ותסמני videos

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכן, סגירה לוידאו גורמת להפעלה האוטומטית, וכשסוגרים לדטה, בעצם רק העתקת את התיקיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;750766:
אני חושבת שכן, סגירה לוידאו גורמת להפעלה האוטומטית, וכשסוגרים לדטה, בעצם רק העתקת את התיקיה.

זה לא נכון, גם סגירה לדאטה והעתקה מדוייקת של התיקיה VIDEO_TS, תעשה הפעלה אוטומטית שתלויה אך ורק בקבצים שבתיקיה ובאיך שסגרו את הסרט.

את בטוחה שבאנקור כשאת לוחצת על כפתור ה check project - הוא מראה שאין שום תקלות???

• הוסף לסימניות
בכל מקרה שווה לנסות לסגור שוב בנרו באופציה "וידאו", יתכן ובמקרה הנ"ל זוהי הבעיה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
אני אבדוק שוב את הcheck project ואת הצריבה של videos.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;750778:
זה לא נכון, גם סגירה לדאטה והעתקה מדוייקת של התיקיה VIDEO_TS, תעשה הפעלה אוטומטית שתלויה אך ורק בקבצים שבתיקיה ובאיך שסגרו את הסרט.

את בטוחה שבאנקור כשאת לוחצת על כפתור ה check project - הוא מראה שאין שום תקלות???
היתה לי את אותה בעיה הבדיוק כשצרבתי את אותו פרויקט על דטה זה לא פעל אוטומטי ועל וידאו זה פעל מצוין!!!

• הוסף לסימניות
אם פרויקט בנוי נכון באנקור, אין שום סיבה שלא יעלה על מכשיר DVD (בשביל זה נועדה תוכנת אנקור).
את צריכה לוודאות שהתפריט מכוון על first play וכן שאת משתמשת בדיסקים -R ולא +R.
אם עדיין לא עולה יתכן והבעיה במכשיר DVD של הלקוח שיכול להיות שנקנה בחול ולא תומך בPAL

• הוסף לסימניות
עליך להקפיד שסיומת הווידיאו תהיה mpg, (מעט) ממכשירי הdvd לא קוראים שום פורמט אחר מלבדו.

תוכל להמיר את הסרט בנוחות באמצעות format fektori או super.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;750857:
היתה לי את אותה בעיה הבדיוק כשצרבתי את אותו פרויקט על דטה זה לא פעל אוטומטי ועל וידאו זה פעל מצוין!!!

גם אצלי זה היה הפיתרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי;750991:
גם אצלי זה היה הפיתרון
שוב להבין, זה היה פתרון במקרה שהדיסק DVD עולה במחשב אך לא עולה במכשיר DVD?
תודות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיש;750995:
שוב להבין, זה היה פתרון במקרה שהדיסק DVD עולה במחשב אך לא עולה במכשיר DVD?
תודות.
זה הפתרון לצרוב בvideos ולא בdata
כשצורבים בdata זה עולה במחשב ולא בdvd
וכשצורבים בvideos זה עולה בdvd ובמחשב
בהצלחה!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה