תסריט בערך: 1000 ש"חנכתב ע"י קליפ;576338:סליחה. מצטערת.
ביקשו ממני הצעת מחיר לסרט תדמית עבור מוסד לבנות.
אני אמורה לעשות הכל - מהצילומים עד לעריכה וכו'..
סה"כ 10 דקות כל הסרט.
כמה לוקחים על עבודה כזאת?!
ולא לפי שעות בבקשה...
נכתב ע"י profile;576410:תסריט בערך: 1000 ש"ח
יום צילומים בערך: 1000 ש"ח
עריכה: החל מ-3000 ש"ח ומעלה (תלוי כמה הם רוצים להשקיע, וכמה את מוכנה להתגמש איתם)
קריינות: מחירים מאוד משתנים בשוק. (אם את רוצה יש לי קריין מעולה וזול)
כתבתי כאן מחירים מאוד סבירים, ז"א לא מידי יקר ולא מידי זול. אבל זה מה שקורה בשוק החרדי, תמיד רוצים כמה שיותר בכמה שפחות, ולא מעריכים מספיק את העבודה שמאחורי...
נכתב ע"י profile;576410:תסריט בערך: 1000 ש"ח
יום צילומים בערך: 1000 ש"ח
עריכה: החל מ-3000 ש"ח ומעלה (תלוי כמה הם רוצים להשקיע, וכמה את מוכנה להתגמש איתם)
קריינות: מחירים מאוד משתנים בשוק. (אם את רוצה יש לי קריין מעולה וזול)
כתבתי כאן מחירים מאוד סבירים, ז"א לא מידי יקר ולא מידי זול. אבל זה מה שקורה בשוק החרדי, תמיד רוצים כמה שיותר בכמה שפחות, ולא מעריכים מספיק את העבודה שמאחורי...
נכתב ע"י קליפ;576338:סליחה. מצטערת.
ביקשו ממני הצעת מחיר לסרט תדמית עבור מוסד לבנות.
אני אמורה לעשות הכל - מהצילומים עד לעריכה וכו'..
סה"כ 10 דקות כל הסרט.
כמה לוקחים על עבודה כזאת?!
ולא לפי שעות בבקשה...
10.000 ש"ח לא בא ברגל- בשבילינו העורכים.נכתב ע"י הכי טוב;576687:10.000 ש"ח.
נכתב ע"י פרוסמדיה;576713:ד"א - סתם שאלה -
מה זה אני אמורה לעשות הכל?
את טובה בהכל???!!!!
תסריט מושלם, צילום אומנתי ומקצועי, בימוי והפקה טכנית וכו' וכו'
עריכה מקצועית (אפטר אפקט), תחקיר וכו' וכו'...
כל תחום כזה הוא מקצועי ועומד בפני עצמו,
אם וכאשר את מוציאה אותו החוצה, קחי בחשבון את העלויות.
נכתב ע"י פרוסמדיה;576713:ד"א - סתם שאלה -
מה זה אני אמורה לעשות הכל?
את טובה בהכל???!!!!
תסריט מושלם, צילום אומנתי ומקצועי, בימוי והפקה טכנית וכו' וכו'
עריכה מקצועית (אפטר אפקט), תחקיר וכו' וכו'...
כל תחום כזה הוא מקצועי ועומד בפני עצמו,
אם וכאשר את מוציאה אותו החוצה, קחי בחשבון את העלויות.
נכתב ע"י אמזונס;576850:בציבור שלנו-
הבמאי והתסריטאי והצלם והמפיק והעורך וה...
בדרך כלל מתלכדים אצל בן אדם אחד.
ולכן באמת התוצאות לא תמיד טובות כל כך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים