• הוסף לסימניות
מחפשת בנרות הוראות מפורטות לסריגה
לשלב של לפני מתחילים....
כבר נברתי באינטרנט, תודה מראש על ההצעה:)

יש למישהו סרטון או משהו?

תודה מראש........

• הוסף לסימניות
קשה מאד עד לא אפשרי ללמוד סריגה מקריאת הוראות,
יש צורך של לימוד הבסיס ע"י הדגמה,
ואח"כ השמים הם הגבול למה שאפשר להגיע ע"י הוראות.

• הוסף לסימניות
מה את רוצה לסרוג? במסרגה אחת או שניים?
יש לי כמה ספרים אוכל לסרוק לך (אם זה יכול לחכות קצת אולי למוצ"ש?).
השאלה אם זה מתאים לצורך שלך.

• הוסף לסימניות
אני קופצת על המציאהה!

אני כבר שנתיים וחצי (מהאירוסים) מפנטזת להתחיל ללמוד סריגה ולסרוג לבעלי כיפה..
(עכשיו בגלל האיחור, ישלי קנס - לסרוג גם לבן הקטן....:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;427376:
אני קופצת על המציאהה!

אני כבר שנתיים וחצי (מהאירוסים) מפנטזת להתחיל ללמוד סריגה ולסרוג לבעלי כיפה..
(עכשיו בגלל האיחור, ישלי קנס - לסרוג גם לבן הקטן....:rolleyes:)

אז את צריכה מדריך לסריגה במסרגה אחת.
מה שיש לי זה ל-2.
אבל לסרוג כיפה זה לא ממש בעיה... (לא שיש לי נסיון בזה. אבל בתאוריה אני יודעת רק חסרה הסבלנות וחסר ראש להלביש אותה עליו...;))
אז זה לא ממש קשה למצוא מי שיודעת. היא תדגים לך ותוך 5 דקות את יודעת... (רק ההתחלה קצת מסובכת... והכיפה הראשונה אולי לא תצא טוב כי חסר הנסיון של לדעת מתי להרחיב את העיגול.) אבל בכללי זה לא מסובך...

• הוסף לסימניות
יש לי חוברות סריגה ויש שם הוראות מפורטות איך בדיוק לעשות לולאה, ואיך להוסיף עיניים וכל מה שצריך. מי שצריכה יותר מזה, אשמח לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה