• הוסף לסימניות
איך אפשר לגהץ סריג??
אם בכלל?

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
לאנשים יש משום מה פחד לגהץ סריג,אבל באמת שזה קלי קלות.
את צריכה פשוט לא לחכות שמגהץ ירתח,לשים אותו על החום הנמוך ביותר ו....
לא להשאר על הסריג הרבה זמן,להעביר בקלילות מעל הבגד,לא כמו שאת עוברת על חולצה כמה פעמים,אלא ממש ככה מעל!
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;1082590:
מה הבעיה?
לאנשים יש משום מה פחד לגהץ סריג,אבל באמת שזה קלי קלות.
את צריכה פשוט לא לחכות שמגהץ ירתח,לשים אותו על החום הנמוך ביותר ו....
לא להשאר על הסריג הרבה זמן,להעביר בקלילות מעל הבגד,לא כמו שאת עוברת על חולצה כמה פעמים,אלא ממש ככה מעל!
המון הצלחה!

הייתי מציעה לך לגהץ אותו מהצד ההפוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1082599:
הייתי מציעה לך לגהץ אותו מהצד ההפוך.

אני לא חושבת שזה משנה כל כך,
בדקת את זה פעם?כאילו לגהץ בצד הרגיל ובצד ההפוך וראית שינוי?

• הוסף לסימניות
את רוב הדברים כדאי לגהץ מהצד ההפוך כדי שלא יקבל ברק מהגיהוץ!
גם אם הוא לא מתאים לגיהוץ ומקבל כתם שרוף לא יראו אותו, והבגד ישאר לביש.

• הוסף לסימניות
מה שאני פוחדת לגהץ אני מניחה בד מעל הבגד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;1082609:
מה שאני פוחדת לגהץ אני מניחה בד מעל הבגד

יותר קל לגהץ הפוך.(חוץ ממכנסיים שאני צריכה את הקל בצד הנכון)

• הוסף לסימניות
סריגים - מניחים בד לח (הכי טוב להרטיב חיתול בד - של תינוקות ולסחוט היטב) ומגהצים מעל הבד.
הבגד מקבל טיפה לחות אך מתייבש מיד.

חני

• הוסף לסימניות
אני מגהצת במגהץ לא חם מאד, עם מגבת לחה מעל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה