כללי סריקה איכותית

• הוסף לסימניות
אני צריך לסרוק 6 עמודים ולצרף אותם לספר,
סרקתי את העמודים באיכות הכי טובה (2400 DPIׂ) וההדפסה יוצאת מעולה (חדה מאד) אבל כמובן הבעיה במשקל (48 מ"ב), הורדתי את משקל הקובץ (שמרתי בשם אחר) ובאמת הקובץ צנח ל-3 מ"ב אבל ההדפסה לא איכותית, (לא גרועה אבל שמסתכלים טוב רואים שזה סרוק).
מה עושים?

• הוסף לסימניות
מה מי מו. מה אתה סורק? איזה מרחב צבע? מהי מטרת הסריקה? האם ההדפסה היא בגודל של 100%?

בגדול, בשביל צבע צריך 300-400 DPI. בשביל אפור - 600. ש/ל - 1200. זה הערכים המקסימליים של האיכות...

אם יש מוארה וכדומה, אפשר להכפיל DPI.

בדרך כלל בש/ל אני סורק בגווני אפור ב-600, מתקן צבעים בפוטושופ, ומדפיס כאפור. זה יוצא חד כתער.

• הוסף לסימניות
מה מי מו. מה אתה סורק? איזה מרחב צבע? מהי מטרת הסריקה? האם ההדפסה היא בגודל של 100%?

בגדול, בשביל צבע צריך 300-400 DPI. בשביל אפור - 600. ש/ל - 1200. זה הערכים המקסימליים של האיכות...

אם יש מוארה וכדומה, אפשר להכפיל DPI.

בדרך כלל בש/ל אני סורק בגווני אפור ב-600, מתקן צבעים בפוטושופ, ומדפיס כאפור. זה יוצא חד כתער.
תודה רבה.
מדובר בטקסט שחור לבן, וההדפסה בגודל 100%.
בסריקה ל1200 DPI גם יצא טוב, אם כי לא כמו ה2400, אבל עדין הבעיה זה המשקל, שש עמודים - 14 מ"ב... ועוד היד נטויה לעוד סריקות. כבר לא יהיה אפשרי לשלוח אותו לדפוס במייל
אם זה הדרך נתמודד, אם יש דרך אחרת אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
השאלה גם לאיזו תוכנה אתה מכניס בסופו של דבר את הסריקה.
אם אתה מכניס לאינדיזיין, אז אני חושב שהכי ברור יצא בסריקה ל PDF ואח"כ למקם באינדיזיין.
נכתב ע"י RCpro;1685562:
יעזור לי מאד אם תוכל לפרט (בצורה שגם מי שלא מתמצא טוב בפוטושופ יבין) מה ואיך הפעולה שאתה עושה בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
יש 2 כלים:
1. כלי העקומות.
2. כלי הרמות.

• הוסף לסימניות
1200 DPI, A4, מגיע לכחצי מגה לעמוד. בש/ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה