...סשן מיוחד ומושלם- מוזמנות מכל הארץ...

• הוסף לסימניות
בסטודיו במודיעין עלית- שרות חדשני ומיוחד!

מספר במקומות מוגבל- הקודמת זוכה..
פרסום-Recovered.jpg

• הוסף לסימניות
וואוו רעיון מהמם
ביצוע מושלם!

• הוסף לסימניות
חני בהצלחה!
נראה מבטיח ביותר....
חני ואני חולקות סטודיו, אז אני זוכה לראות את ההכנות בלייב וזה נראה שווה שווה:eek::cool:

• הוסף לסימניות
איזה רעיון!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מושלם!!!
תכלס התסרוקת היא הבעיה של הכלות:cool:

• הוסף לסימניות
הוצאת אותה כ"כ עדינה ויפה
רעיון יפה ופתרון מעולה להרבה אמהות

אולי תעשי יום צילומים נוסף - אפילו בתשלום יותר גבוה לבוקר של המסיבה
זה יכול לתת עוד דחיפה לאמא שהבת שלה כבר מוכנה למסיבה עם תסרוקת ולא היא אמורה להתמודד עם זה...

• הוסף לסימניות
רעיון ויוזמה מקסימה! בהצלחה!
הכל יפה- זה לעשות תמונה של כמה כלות ביחד.
אני יודעת שהן לא קשורות אחת לשניה. אבל יש משהו יפה של תמונה של כמה כלות.
אולי, תצלמי כמה "כלות" ביחד ותסובבי אותם עם הגב אליך כדי שתוכלי לפרסם את התמונה.

• הוסף לסימניות
בב

זה יכול לתת עוד דחיפה לאמא שהבת שלה כבר מוכנה למסיבה עם תסרוקת ולא היא אמורה להתמודד עם זה...
בבוקר של המסיבה זה מדי לחוץ, כל הילדות יפסידו את המסיבה, אני הייתי עושה ערב לפני, בהנחה שהתסרוקת עמידה ותשאר למחרת

• הוסף לסימניות
מגניב!
והיא נראית כמעט כלה אמיתית.. הקלוז מהמם!

• הוסף לסימניות
רעיון מדליק וביצוע מושלם!
מאחלת לכן אלפי הצלחות!!!!

• הוסף לסימניות

זה יכל להיות רעיון רק שבד''כ רוצים גם תמונות מודפסות לפורים כך שזה מידי קרוב ..

• הוסף לסימניות
רעיון ויוזמה מקסימה! בהצלחה!
הכל יפה- זה לעשות תמונה של כמה כלות ביחד.
אני יודעת שהן לא קשורות אחת לשניה. אבל יש משהו יפה של תמונה של כמה כלות.
אולי, תצלמי כמה "כלות" ביחד ותסובבי אותם עם הגב אליך כדי שתוכלי לפרסם את התמונה.

תודה.. רעיון!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן על הפרגונים..
(אני לא יודעת איך לתייג .. )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה