מידע שימושי סתאם שטצכקו (-:

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה קורה בכיתות הנמוכות, רק מעדכנת שבכ יתות התיכון המורות מספיקות הרבה יותר חומר ביחס לשנים אחרות. עם כמה שדיברתי איתם, יש הרבה תלמידות וגם מורות שמאד מרוצות מהסדר הלמידה מרחוק.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה קורה בכיתות הנמוכות, רק מעדכנת שבכ יתות התיכון המורות מספיקות הרבה יותר חומר ביחס לשנים אחרות. עם כמה שדיברתי איתם, יש הרבה תלמידות וגם מורות שמאד מרוצות מהסדר הלמידה מרחוק.
אולי מורות מההספקים
התלמידות מתוסכלות
ממש קשה ללמוד ככה
והרבה פחות מובן

• הוסף לסימניות
ממחיש יפה את המצב.

לאחרונה בכתבה בעיתון 'דה מרקר' התריעו, שעלול להיות נשירה של 20% בחינוך החילוני.

• הוסף לסימניות
ממחיש יפה את המצב.

לאחרונה בכתבה בעיתון 'דה מרקר' התריעו, שעלול להיות נשירה של 20% בחינוך החילוני.
מה כוונת המשורר?
לאן נושרים העלים החילוניים? הם כבר עפו ברוח ומונחים על הארץ

• הוסף לסימניות
ברור. כי הן מדברות כמו טיל,
ומקריאות את השיעור מדף בצורה מונוטונית,
ומעתיקות אותו כפול 7 פעמים כפול כל הכיתות.
ושיעור של 30 דקות הופך לשיעור של שעתיים,
ומרוב שכל רגע לוחצים של מקש 'עצור' לא מבינים מילה בסופו של יום.
ואני לא מזלזלת באף מורה. מובן שגם להן קשה,
אבל הייתי ממליצה לכל המורות שבשטח שתנסנה לדמיין את התלמידות שמעבר לקו, ממש כמו בלמידה פיזית.

• הוסף לסימניות
ברור. כי הן מדברות כמו טיל,
ומקריאות את השיעור מדף בצורה מונוטונית,
ומעתיקות אותו כפול 7 פעמים כפול כל הכיתות.
ושיעור של 30 דקות הופך לשיעור של שעתיים,
ומרוב שכל רגע לוחצים של מקש 'עצור' לא מבינים מילה בסופו של יום.
ואני לא מזלזלת באף מורה. מובן שגם להן קשה,
אבל הייתי ממליצה לכל המורות שבשטח שתנסנה לדמיין את התלמידות שמעבר לקו, ממש כמו בלמידה פיזית.

אחת המורות של הבת שלי אמרה להן "תהנו מהפריבלגיה שיש לכן להשתיק אותי עם המקש 5, במציאות זה קצת יותר קשה"... :)

• הוסף לסימניות
הבעיה שעל כל דקה עצירה זה מתארך ומתארך ומתארך
וכבר שומעים אותן יותר מידי...

• הוסף לסימניות
משיחה עם קרוב משפחה, ר"מ בישיבה, הוא אומר שיש תלמידים שדווקא ההסדר הזה הרבה יותר טוב להם. הם לומדים יותר טוב, מבינים יותר טוב, אין להם את הלחץ החברתי שיש בזמן השיעור שכולם הבינו ואני לא וכד'.

• הוסף לסימניות
ומה תגידי על ילדה בת 5 ש.. "אין לה למה לקום בבוקר"
חחחח
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק
אבל זה מצחיק
אני שמעתי מאמא לילד בגיל הזה ששאל: "מתי נגמרים כבר כל הימים?"
אבל חברה,
תזכרו, הקב"ה הוא אב הרחמן, הוא מרחם עלינו יותר ממה שאנחנו יכולים להעלות בדעתנו.
תתעודדו!!!
יגיעו ימים טובים!

• הוסף לסימניות
לאן נושרים העלים החילוניים? הם כבר עפו ברוח ומונחים על הארץ
אז מסתבר שנשירה מישיבה זו לא הדיוטה התחתונה ביותר :rolleyes:
אח"כ יש צריכה וסחר בחומרים מסוכנים -סמים בלע"ז, פשע ופלילים וכן הלאה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחת המורות של הבת שלי אמרה להן "תהנו מהפריבלגיה שיש לכן להשתיק אותי עם המקש 5, במציאות זה קצת יותר קשה"... :)
ואני שמעתי הפוך..

זו התקופה שהיתה החלום של כל מורה: להשתיק כיתה שלימה בכפתור אחד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לכם זה קרה/קורה?
הבת שמעה את כל השיעור, 5 דקות לפני הסוף כאשר המורה הודיעה על שיעורי הבית (לא מוותרים להן על כלום!) היתה ממתינה והיא לא הצליחה לשמוע. כשרצתה לשמוע את ההקלטה, לא הצליחה לדלג והיתה צריכה לשמוע שוב את כל השיעור בשביל המטלות שבסוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה