אבל אם רואים אותה מקדימה... זה ממש לא אסטטיאגב סתימה אפורה הרבה יותר חזקה מאשר סתימה לבנה
מקווה בשבילך שיסכימו להחליף לך סתימה טובהאבל אם רואים אותה מקדימה... זה ממש לא אסטטי
זהו, שאני מחפשת דרך לצפות את הסתימה הקיימתמקווה בשבילך שיסכימו להחליף לך סתימה טובה
אני חושבת שכדאי לוותר על זה (בתור עובדת במרפאת שיניים)
נסחפתזהו, שאני מחפשת דרך לצפות את הסתימה הקיימת
א"א להחליף אותה כי היא מאוד עמוקה, ידרוש טיפול שורש
אפילו לצבוע באופן זמני ליום אחד, מצידי עם טיפקס...
רק ליום של החתונה שלי....נסחפת
אף אחד לא שם לב
סתם נראה לך
וכמעט לכולם יש
פתאום את נשמעת נורמליתרק ליום של החתונה שלי....
לא!לא יותר קל לסדר את זה בעיבוד של התמונות, מאשר להסתובב עם צבע בפה שבטח בכל חיכוך עם השן שכנגדה, הצבע ירד קצת?
חחחפתאום את נשמעת נורמלית![]()
תודה!! אני אשמח מאודיודעת מה אני אוכל ביום ראשון לשאול את הרופא שיניים
בעז"ה בלי נדרחחח
תודה!! אני אשמח מאוד
תשאלי אותו גם אם יש פתרון זמני הכי פשוט, גם אם הוא לא רפואי מדי...
מבינה מה אני מתכוונת?
מצידי אחיות שלי יעמדו ויצבעו את השן עם מכחול... העיקר שיהיה צבע עמיד ולא רעיל![]()
זה אומר להוציא לגמרי את הסתימה הישנה.יש אופציה להחליף את הסתימה לסתימה לבנה
אני עשיתי אתזה
זה תהליך די פשוט
האפורות יותר חזקות והלבנות גם מושכות יותר חיידקים.באמת למה לא עושים מלכתחילה סתימות לבנות? גם לי מפריע המראה של האפורות.
אולי אפשר לבקש מרופא שילטש קצת מהסתימה האפורה, לא את כולה, וישים שכבה דקה של החומר הלבן?זה אומר להוציא לגמרי את הסתימה הישנה.
שאלתי אם אפשר, ואמרו שהסתימה עמוקה מדי , בערך חצי שן
וזה ידרוש טיפול שורש וכתר וכו'
אז זה יהיה עוד יותר לא אסטטי....
אני רק מחפשת איזה ציפוי זמני, צבע אפילו, זה הכל
היום כבר עושים בד"כ לבןבאמת למה לא עושים מלכתחילה סתימות לבנות? גם לי מפריע המראה של האפורות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים