שיניים סתימה לילד ב 500 ש"ח זה יקר או סביר?

• הוסף לסימניות
יש למשהו מושג האם המחיר 500 ש"ח לסתימה זה סביר
ויש מצב שאם החור ממש גדול אז המחיר יקפוץ
זה מתחיל ב 500 ש"ח
אני מחפשת רופא פרטי בבני ברק עם חומרים טובים ולא פשוטים
מצאתי משהו בשם דר אלי שיפא במחיר הנ"ל
מכירים משהו עם מחירים יותר זולים?
בבני ברק

• הוסף לסימניות
למה את לא עושה בקופ"ח? אם הוא מתחת לגיל 18 זה אמור לעלות 55 ש"ח.

• הוסף לסימניות
למה את לא עושה בקופ"ח? אם הוא מתחת לגיל 18 זה אמור לעלות 55 ש"ח.
צודקת
אבל זה שן קבועה
החומרים של קופ"ח זולים ופשוטים
שלא לדבר על "המקצועיות"
נכוותי ולכן מעדיפה לשלם עכשיו בכסף ולא במחיר השיניים הקבועות שלה

• הוסף לסימניות
מבירור שעשיתי לפני כשנתיים,
זה המחיר, פלוס-מינוס, אצל רופאי השיניים הטובים לילדים.
יש רופאה בשם ד"ר מלכה כהן ברחוב כהנמן, שהיא יותר זולה (נדמה לי, 300 ש"ח לסתימה)
היא מצוינת ועושה עבודה טובה עם חומרים טובים,
רק שפחות מתאימה לילדים קטנים שמתקשים לשתף פעולה.
אני הייתי צריכה טיפול לילד בן 4 שהיתה לו חויה לא מוצלחת בעבר עם טיפול שיניים בקופה,
לכן העדפתי ללכת לד"ר שיפר.
הוא עושה עבודה מדהימה עם הילדים!
קודם מתידד עם הילד, מדבר איתו בגובה העיניים, מסביר לו על הטיפול,
תוך כדי הטיפול מדבר ומצחיק אותו,
ובמקרה שצריך, גם יודע לדבר בתקיפות.
בסך הכל, עשינו אצלו כמה סתימות, טיפול שורש אחד ועקירת שן, הכל בהרדמה רגילה, בלי גז צחוק ובלי טשטוש.
(בקופת חולים רצו לעשות לו טיפול עוד יותר מקיף ורק בהרדמה מלאה)
הייתי מרוצה מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה