קורונה סתירה קיצונית בין הנעשה בעולם למה שמצויין באתר משרד הבריאות

• הוסף לסימניות
הכותרת מבולבלת לחלוטין, ובעלת פרשנות סובייקטיבית לחלוטין...
בכירים בעולם מאשרים ובישראל מכחישים, למי הייתם מאמינים?
למי שבשטח או למי ששומע שמועות ?
ומה ההסבר לעליה הרצינית בחולים מונשמים? במאושפזים ?
וגם בשקלול בינוניים וקשים שניהם יחד מעל 210 לעומת 70 לפני כ-3 שבועות.
גם כן שינוי בקריטריונים? והעליה בתמותה? שינו את הקריטריונים של התמותה?
למי יש אינטרס בכך סתם להפחיד אותנו? אם איננו ממאמיני G5, למדינה יש הרבה יותר אינטרס בכלכלה מאשר עוד כמה מתים?
ובאמת, זה לא ברור מאליו שהעליה העצומה במספר החולים תתבטא בקשים?
קצת היגיון בריא... בושה לכותרת המבולבלת הלא עובדתית והקונספירטית שמופיעה בעיתון כל כך מכובד.
מה לעשות שקבינט הקורונה שהתכנס בתחילת השבוע היה תחת צו איסור פרסום
לדעתי זה מחשיד

• הוסף לסימניות
מה לעשות שקבינט הקורונה שהתכנס בתחילת השבוע היה תחת צו איסור פרסום
לדעתי זה מחשיד
גם אם מהממשלה ,משרד הבריאות,קופות החולים, יש מסרים מבולבלים ,ולפעמים אפילו סותרים.
עדיין ,עלינו להפעיל מחשבה ולהסתכל נכוחה מה קורה בשטח .
ומכאן להישמר ולהיזהר ולהיזהר ולשמור על סביבתנו הקרובה והרחוקה
למרות האולי תחכום ובלבול של כל העולם, אחד עובד נורא פשוט -- ה"וירוס"
כשיש מגע קרוב הוא חודר לדרכי הנשימה וגורם לתחלואה, ובמקרים מסוימים גם לתמותה רח"ל,
אם כל הכבוד לממשלה לא נראה שהם פתחו במשא ומתן עם הוירוס לשנות את התנהגותו, ולכן יותר מכל יאמרו לנו העובדות בשטח.

• הוסף לסימניות
יש בכל הסיפור של הקורונה כל כך הרבה תמיהות וסימני שאלה מכל מיני כיוונים
למי שיש קצת שכל מבין שיש משהו אחר שמוביל את כל המהלך הזה
אני עצמי לא מבין מה קורה אבל דבר אחד אני יודע שיש פה משהו לא ברור ואין הסברים על הרבה דברים
אני לא נוקט שום עמדה, רק דבר אחד יש לי מכל מה שקורה איתנו בחודשים האחרונים: "סימן שאלה ענק ענק"
אנחנו שומרים על כל הכללים ואפילו את הילדים לא שלחנו למוסדות הלימוד מפורים בערך
אבל משהו פה לא מסתדר בהרבה הרבה דברים (ולכן יש כאלה שמזלזלים בכללים)
ה' יעזור שהכל יגמר מהר מהר בגאולה השלמה, שנקווה שנזכה כולנו

• הוסף לסימניות
הכותרת מבולבלת לחלוטין, ובעלת פרשנות סובייקטיבית לחלוטין...
בכירים בעולם מאשרים ובישראל מכחישים, למי הייתם מאמינים?
למי שבשטח או למי ששומע שמועות ?
ומה ההסבר לעליה הרצינית בחולים מונשמים? במאושפזים ?
וגם בשקלול בינוניים וקשים שניהם יחד מעל 210 לעומת 70 לפני כ-3 שבועות.
גם כן שינוי בקריטריונים? והעליה בתמותה? שינו את הקריטריונים של התמותה?
למי יש אינטרס בכך סתם להפחיד אותנו? אם איננו ממאמיני G5, למדינה יש הרבה יותר אינטרס בכלכלה מאשר עוד כמה מתים?
ובאמת, זה לא ברור מאליו שהעליה העצומה במספר החולים תתבטא בקשים?
קצת היגיון בריא... בושה לכותרת המבולבלת הלא עובדתית והקונספירטית שמופיעה בעיתון כל כך מכובד.
התשובה לשאלה נמצאת בכותרת ליד ... :eek: כמצורף בתמונה למטה

צפה בקובץ המצורף 686284
פשוט מאד.
הכל תלוי למי שייך העיתון.
שיש לך אג'נדה מסוימת אתה תדחוף אותה בכל מחיר,
גם אם ה"הוכחות" קלושות, ונשענות על כתב שמאלני בודד.

• הוסף לסימניות
כמה שטויות בכתבה אחת.
בכל מקרה, אתיחס רק לנקודה אחת.
אולי ילד אחד, בכל מדינת ישראל, חלה קשה.
אני אישית, מכירה 2 כאלו.
ללא מחלות רקע.
אולי אני מכירה בדיוק את ה2 היחידות שחלו קשה.
לא סביר.

• הוסף לסימניות
התקשרתי למשרד הבריאות
אמרו לי בפירוש, שיש את הוראות משרד הבריאות, ויש את ההוראות של משרד החינוך
אם זה קרא במסגרת מוסד חינוכי, זה לא בסמכות שלנו לומר מה ההנחיות.

הבנתי שלנגיף יש דפוס התנהגות שונה - לפי המקום שבו הוא מתגלה
נו באמת...
אם הוא התגלה במוסד חינוכי הוא יתפשט מהר יותר אבל אם הוא התגלה בבית הכנסת הוא מתפשט לאט יותר

• הוסף לסימניות
התשובה לשאלה נמצאת בכותרת ליד ... :eek: כמצורף בתמונה למטה
חלק מהנפטרים לא באמת נפטרו באותו יום, רק שבאותו יום הגיעו תשובות מעבדה שאלו שנפטרו לפני שבוע ויותר אכן היו חיוביים לנגיף...

• הוסף לסימניות
בגן של הבן שלי נתגלה נשא (לא! הוא לא חולה!) התקשרתי למשרד הבריאות
אמרו לי בפירוש, שיש את הוראות משרד הבריאות, ויש את ההוראות של משרד החינוך
אם זה קרא במסגרת מוסד חינוכי, זה לא בסמכות שלנו לומר מה ההנחיות.

הבנתי שלנגיף יש דפוס התנהגות שונה - לפי המקום שבו הוא מתגלה
נכון:)
בדיוק אני בויכוח על זה...
העברתי חוג בלי לגעת בילדים ועם מסכה, הצוות התחפפו לחצר להפסקת עישון,
יום רביעי שעבר עבר, ביום חמישי כעבור שבוע לאחת היה חום והיא נבדקה, ועכשיו הגיעו תוצאות שהיא חיובית... לא אני ולא משרד הבריאות לא חושבים שאנינאמורה להכנס לבידוד, הרכזת כן...

• הוסף לסימניות
יש בכל הסיפור של הקורונה כל כך הרבה תמיהות וסימני שאלה מכל מיני כיוונים
למי שיש קצת שכל מבין שיש משהו אחר שמוביל את כל המהלך הזה
אני עצמי לא מבין מה קורה אבל דבר אחד אני יודע שיש פה משהו לא ברור ואין הסברים על הרבה דברים
אני לא נוקט שום עמדה, רק דבר אחד יש לי מכל מה שקורה איתנו בחודשים האחרונים: "סימן שאלה ענק ענק"
אנחנו שומרים על כל הכללים ואפילו את הילדים לא שלחנו למוסדות הלימוד מפורים בערך
אבל משהו פה לא מסתדר בהרבה הרבה דברים (ולכן יש כאלה שמזלזלים בכללים)
ה' יעזור שהכל יגמר מהר מהר בגאולה השלמה, שנקווה שנזכה כולנו
קיבלתי במייל מכתב ארוך של אדם שטוען בביטחון שכל הסימנים מראים על מלחמה ביולוגית של סין מול הסנקציות הכלכליות של ארה"ב.
כמה מההוכחות שלו:
א. כשפרצה המגיפה בוואן חילקו את כל העיר לרבעים רבעים בסגרים הרמטיים, כמו כן כל חוביי נסגרה ובודדה משאר סין. לעומת זאת הטיסות הבינלאומיות המשיכו כל הזמן להטיס את הנגיף החוצה (ואני מוסיף: הם אף לחצו על מדינות שניסו להישמר מהמגיפה כמו ישראל למשל, למרות שהם בעצמם ידעו טוב לחסום את החובייים מלהכנס לסין).
ב. במקרה בוואן נמצאת מעבדה ביולוגית בינלאומית שמדינות אחרות שהיו שותפות בו פרשו בשנים האחרונות.
ג. טראמפ פלט כמה פעמים בתקופת הקורונה שמדובר במשהו מכוון מצד סין.
ד. לפני ימים ספורים יצאה אזהרה משגרירות סין בקחזסטן (השכנה) על התפרצות של דלקת ראות לא ידועה שהיא קטלנית הרבה יותר מהקורונה.
ה. לפני שבועיים יצאה ידיעה על שפעת חזירים חדשה (בסין כמובן, איך לא?) עם חשש למגפה עולמית נוספת.
ו. המגיפה נעצרה בסין לאחר כחודשיים (כשסיימה להתפשט בכל העולם) ומאז ועד היום יש להם לפעמים חולים בודדים ליום. מדובר על מדינה עם מליארד וחצי תושבים!!
ז. קבינט קורונה בישראל גזר חיסיון על הדיונים שלו למשך שלושים שנה.
ח. הרבה אנשי מדע טוענים שהנגיף נראה מהונדס.
ט. כמעט כל ממשלות העולם סגרו את מדינותיהם והכלכלה של כל העולם הוכתה קשות, חוץ מ... סין. (ומאוד יתכן ששורות צעדים שונות של מדינות שונות בלי לתת הסברים מספקים לאזרחים נובעת מהעובדה שיש דברים שאסור לפרסם במסגרת המאבק הביולוגי הזה).
י. תופעת מכחישי המגיפה (כמו לס ועוד פרופסורים בארץ ובעולם שלכאורה ממומנים ע"י גורמים עויינים כדי להגדיל את היקף ההדבקות).

לאור כל זאת הסימנים מראים שסין עשוייה לשלוח עוד מכה ביולוגית כואבת לעולם עד שארה"ב תיכנע לתכתיביה.

איני מביע דעה לכאן או לכאן, רק מביא דברים מעניינים שקיבלתי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קיבלתי במייל מכתב ארוך של אדם שטוען בביטחון שכל הסימנים מראים על מלחמה ביולוגית של סין מול הסנקציות הכלכליות של ארה"ב.
כמה מההוכחות שלו:
א. כשפרצה המגיפה בוואן חילקו את כל העיר לרבעים רבעים בסגרים הרמטיים, כמו כן כל חוביי נסגרה ובודדה משאר סין. לעומת זאת הטיסות הבינלאומיות המשיכו כל הזמן להטיס את הנגיף החוצה (ואני מוסיף: הם אף לחצו על מדינות שניסו להישמר מהמגיפה כמו ישראל למשל, למרות שהם בעצמם ידעו טוב לחסום את החובייים מלהכנס לסין).
ב. במקרה בוואן נמצאת מעבדה ביולוגית בינלאומית שמדינות אחרות שהיו שותפות בו פרשו בשנים האחרונות.
ד. לפני ימים ספורים יצאה אזהרה משגרירות סין בקחזסטן (השכנה) על התפרצות של דלקת ראות לא ידועה שהיא קטלנית הרבה יותר מהקורונה.
ה. לפני שבועיים יצאה ידיעה על שפעת חזירים חדשה (בסין כמובן, איך לא?) עם חשש למגפה עולמית נוספת.
ו. המגיפה נעצרה בסין לאחר כחודשיים (כשסיימה להתפשט בכל העולם) ומאז ועד היום יש להם לפעמים חולים בודדים ליום. מדובר על מדינה עם מליארד וחצי תושבים!!
ט. כמעט כל ממשלות העולם סגרו את מדינותיהם והכלכלה של כל העולם הוכתה קשות, חוץ מ... סין. (ומאוד יתכן ששורות צעדים שונות של מדינות שונות בלי לתת הסברים מספקים לאזרחים נובעת מהעובדה שיש דברים שאסור לפרסם במסגרת המאבק הביולוגי הזה).
י. תופעת מכחישי המגיפה (כמו לס ועוד פרופסורים בארץ ובעולם שלכאורה ממומנים ע"י גורמים עויינים כדי להגדיל את היקף ההדבקות).

לאור כל זאת הסימנים מראים שסין עשוייה לשלוח עוד מכה ביולוגית כואבת לעולם עד שארה"ב תיכנע לתכתיביה.

והמוסד אחראים על הפלת בנייני התאומים!!

שום דבר לא מוזר מידי להיות האמת - אבל בדרך כלל זה עדיין לא האמת

• הוסף לסימניות
כמה מההוכחות שלו:

אין בעיה.
רק אם אפשר הוכחות לכל סעיף, בבקשה.

• הוסף לסימניות
במתחם של הגנים של הבן שלי יש 5 גנים.
באחד מהגנים גננת היתה חיובית. סגרו את כל המתחם. את כל חמשת הגנים!
אל אף שהילדים יוצאים להפסקה בתורנויות...
זה היה ממש מתסכל!

אולי הגננות נחשפו לגננת החולה וחייבות בידוד.
ואז אין צוות.
באמת מתסכל.

• הוסף לסימניות
מכיר מתחם שפועלים בו ביחד גנים רגילים וגני של חנ"מ. כל גן בפני עצמו היה מקופסל ככל הניתן
התגלתה חולה בחנ''מ.
את כל החינוך הרגיל סגרו.
את החנ"מ השאירו למעט הגן שהתגלה בו החולה.

בקיצור השיקולים כאן הם לא רק במבחן סיכויי ההידבקות.

• הוסף לסימניות
אין בעיה.
רק אם אפשר הוכחות לכל סעיף, בבקשה.
בא נעשה סדר:
חלק מהדברים ידועים:
ג.
ו.
ז.
ט.
י.

נשאר לנו למצוא מקורות לפרטים האחרים:
  • טיסות המשיכו מחוביי ומוואן לכל העולם בזמן הסגר עליהן.
  • אנשי מדע טוענים שמדובר בנגיף מהונדס.
  • טראמפ פלט שמדובר בכוונה סינית זדונית.
  • בוואן נמצאת מעבדת נגיפים מחוללי מגיפות בשיתוף בינלאומי.
  • שפעת החזירים החדשה בסין
  • דלקת הריאות בקזחסטאן.

שלחתי לו שאלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה