סתם בשביל הפורום

• הוסף לסימניות
לזכור שאני קיים
שכוי.jpg

• הוסף לסימניות
אותך לא שוכחים מנדלה.
יאללה מה עם אינקטובר חסידי ככה טוב?

• הוסף לסימניות
אותך לא שוכחים מנדלה.
יאללה מה עם אינקטובר חסידי ככה טוב?
אותי מעצבן האינקטובר מהקטע שצריך לקחת את הציור שציירתי ולהוציא את המצלמה לצלם שיראה נורמלי (ובכל מצב זה ניראה שונה) לחבר ליו-אס-בי להעתיק למחשב ולשלוח.. שכבר לצייר במחשב חוסך זמן.
באינקטובר הקודם היה כבר שלב שרק ציירתי ולא היה לי כוח לשלוח ובסוף זה ניתקע איפה שהוא...
אצלי זה חתיכת אתגר לא פשוט...
אתגר מאתגר אבל האמת שמגרה

• הוסף לסימניות
קנה
אותי מעצבן האינקטובר מהקטע שצריך לקחת את הציור שציירתי ולהוציא את המצלמה לצלם שיראה נורמלי (ובכל מצב זה ניראה שונה) לחבר ליו-אס-בי להעתיק למחשב ולשלוח.. שכבר לצייר במחשב חוסך זמן.
באינקטובר הקודם היה כבר שלב שרק ציירתי ולא היה לי כוח לשלוח ובסוף זה ניתקע איפה שהוא...
אצלי זה חתיכת אתגר לא פשוט...
אתגר מאתגר אבל האמת שמגרה
קנה סורק אחת ולתמיד.
עדיף משולב בפקס ובמכונת שכפול, ככה תכסה את כל הצרכים. כל סטודיו צריך את זה.
וזה כבר לא מכשיר יקר בשמיים.

• הוסף לסימניות
במכשיר משולב הסורק פחות איכותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה