סתם יום בהיר...

• הוסף לסימניות
איך מסננים?:eek:
כשמדובר בשלי, אני פשוט לא מצליחה....

• הוסף לסימניות
לא מסננים.
מעבירים לתקיה אחרת את התמונות המושלמות.

• הוסף לסימניות
מתוק!!
וכמובן התמונות יפות מאד!!

• הוסף לסימניות
רותי, הראשונה והשניה הכי!!!!
אבל תחממי את התמונות.
אוך המתיקות שלו נוטפת...

• הוסף לסימניות
חיממתי דוקא...
צריך יותר?

• הוסף לסימניות
ברור מאוד למה את לא מצריכה לסנן....הוא כזה דבש מה שלא תעשי איתו הוא יצא יפה והצלמת?-פצצה!

• הוסף לסימניות
תמנות יפות! הייתי טיפה מחממת
אם את שואלת מה הכי יפה אז זה 5 ו6 לדעתי

• הוסף לסימניות
היי השקעה
אני כהי אוהבת את 6, כל פעם שאני מסתכלת אני מתהפנטת!
במיוחד שרואים אותי שם;)

• הוסף לסימניות
בונבונרה קטן!!
צילומים יפים. חוויות ילדות...!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1626242:
היי השקעה
אני כהי אוהבת את 6, כל פעם שאני מסתכלת אני מתהפנטת!
במיוחד שרואים אותי שם;)

אני הכי אהבתי את השלישית אבל הכל מקסים..

אנ'לא מבינה, את לא אמורה להיות הצלמת?

• הוסף לסימניות
אכן, בהשתקפות בעין...

• הוסף לסימניות
ילד בובון!!!
ותמונות אלופות!!!

• הוסף לסימניות
וואו ענק!!!!!
תמונות משגעות!!!
אבל במיוחד השניה, החמישית והאחרונה! וואו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה