סתם יצאנו לגינה.......

• הוסף לסימניות
וזה מה שיצא:):)

• הוסף לסימניות
אהבתי בראשונה מצלמה מקצועית, תמונה איכותית, נדנדה טבעית עם קילופי צבע וכד'
אבל קצת אפרורית הראשונה והשניה טיפה מדי מוארת לענ"ד

• הוסף לסימניות
כמה שאני אוהבת את הראשונה!
רק היא באמת טיפה אפרורית

• הוסף לסימניות
מתוקים דבש.
הראשונה מהממת, אולי טיפה לחמם.

• הוסף לסימניות
הרגשתי שכבר חיממתי מידי....
נראה לי שכשפותחים זה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
הוספתי רוויה
איך עכשיו?

• הוסף לסימניות
עכשיו יותר טוב אבל עוד קצת לפתו בכללי ובפנים במיוחד

• הוסף לסימניות
יפה לך.
פוקוס מדויק!!
עכשיו תבהירי קצת בקרווס

• הוסף לסימניות
תודה על הערות זה ממש עוזר לי:)
איך עכשיו?

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת.
עם ה-85?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הפריעו לי הקילופים בנדנדה.
לא התאפקתי ותיקנתי ממש חפיף אבל נראה לי שזה יותר טוב כך

קבצים מצורפים

• IMG_351.jpg
    KB 433.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הראשונה האפרורית עם הקילופים הכי יפה!
כמובן לא בתור צלמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה