כללי סתם לידע הכללי

• הוסף לסימניות
אם כבר,
מה מיוחד כ"כ במק ע"פ PC ?

• הוסף לסימניות
ההבדל הוא גדול.
קודם כל אני עבדתי שנים על פי סי.
הבוס שלי ידע שיהיה קשה לי לוותר על הפי סי לטובת המק אז הוא פשוט
ביום בהיר שם את המק וזהו "זה מה יש".

לאט לאט התרגלתי מהמעבר החד הזה אבל כיום לאחר כמה שנים
אני לא מחליפה את המקינטוש.
לפי מה שאני מרגישה המק יותר מהיר, יותר מתאים לענייני גרפיקה,
יותר חזק וחסין יותר מפני וירוסים.
רק צריך להתרגל
מערכת ההפעלה שונה וכמובן הקיצורים וכד'.

• הוסף לסימניות
אין כמו המק. הוא מחשב חזק.
היום יותר ויותר עיתונים עוברים לעבוד על האינדיזיין. (כדוגמאת העיתון בו אני עובדת) הקאוורק היא תוכנת עימוד מאד פשוטה בלי אפקטים ותוספות אבל במהירות עם טקסטים אין עליה מתחרים.
והתמיכה בעיברית היא אכן לא משו, לדג' מספרים מתהפכים (מימין לשמאל)

• הוסף לסימניות
קווארק? מה זה

• הוסף לסימניות
עבדתי כשנה וחצי כגרפיקאית ראשית של מגזין מסויים על המק.
אבל עם כל הכבוד - אני אוהבת יותר את הPC. תומך בהכל, נח. תמיד בPC בבית יצאו לי עבודות מוצלחות יותר מאשר במק.. (את העבודות ה'כבדות' הייתי אוהבת לקחת הבית, לעשות אותם על הPC..)

לגבי עבודה על תוכנות - תמיד יש את הותיקים בתחום שעוד עובדים עם המקינטוש הישן ולא עוזבים את הפריהנד 7 ופוטושופ 5.. נדהמתי שיצא לי להיתקל בכאלה (ובהרבה!)
יש את האלה שלא תקועים במקום ותמיד משתכללים הלאה - אלה יעבדו על שילוב של פוטושופ, אילוס' ואינדי'.
וכמובן הגרפיקאים ה'חדשים' בשוק - שלא יודעים מה זה פריהנד ותביא להם פוטשופ 5 הם יאבדו שם.. הם מכירים רק את הCS ומעלה. ובפריהנד - מקסימום את הMX, לא רמות מתחת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה