אני דווקא הולכת על השלישית.
זווית הרבה יותר מעניינת,אהבתי את השילוב של הצבעים שם וגם את הרוויות המרובה במקרה הזה..
והכי חשוב מבחינה אסטטית- השתמשת בפחות מים אז הדף הכי פחות נהרס.
הניסיון הראשון שלי עם צבעי מים היה נראה כמו פעוט שמנסה לצייר עם קטשופ.
לא היה לי מושגגג מה צריך לעשות איתם..
ואם מיישהו מקצועי היה רואה מה עשיתי הוא היה כורת לי איזה אצבע אחת (לפחות..)
ניצלתי! הייתי לבד..
אבל ככה לומדים הכי טוב.
אני בטוחה שהשימוש שלך בהם היום הוא ממש מוצלח.(אם קנית דפים שמיועדים לצבעי מים ממש ממש מוצלח...)
נכתב ע"י אורי לוי;2508210:תודה.
מקווה ומאמין שיותר מוצלח. הנה עוד לאורך החודשים העוקבים(חלקם כבר העליתי פה) האחרונה, לא תאמינו, על נייר צבעי מים אמיתי.
אתה צייר אדיר,
קח לך פרוייקט ללמוד איך לתרגם את זה לדיגיטלי, ותעשה דברים אדירים גם במחשב.
תנסה אולי בהתחלה תוכנות כמו פיינטר, וארטרייג', שיותר זמינות ב'טבעיות' שלהם.
או שתלך ישר על פוטושופ, אבל תלמד את זה לאט לאט וביסודיות ותלמד להשתחרר בזה,
תסתכל באתר הזה כדי ללמוד ציור על פוטושופ-
https://www.ctrlpaint.com
נכתב ע"י אורי לוי;2508347:תודה רבה!
אני באמת לומד את התוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין כרגע במסגרת קורס עיצוב גרפי
ויש לי בבית גם את 'Clip studio paint pro' הידועה בכינוייה 'מנגה' ומתבשלות לי בראש תוכניות גדולות, המשאב העיקרי שאני צריך כרגע זה זמן, כמובן, כמו כולם..אבל כשאתה עובד משרה מלאה במקצוע אחר ויש לך משימות אינטנסיביות מהקורס וארבעה ילדים ואתה רוצה גם ללמוד תורה כל יום זה כבר הופך לאתגר
אבל אני כן משתדל לעשות כל יום (חול) התקדמות כלשהי בציור במדיום כלשהו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים