סתם מעניין אותי...

• הוסף לסימניות
העליתי 2תמונות לפורום ,ראיתי בערך 200 צפיות ואפילו לא תגובה אחת!!!
תמיד אפשר לכתוב משו יפה מגעיל לא מקצועי אז למה כלום?
טוב אני די חדשה פה .ככה זה הולך?
או שגם על זה תיהיינה לי רק צפיות ללא תגובות...

• הוסף לסימניות
אל תיקחי ללב שום דבר! זה דבר ראשון.
דבר שני (ואני ממש לא צלמת), לא תמיד התגובות הן מיידיות.
דבר שלישי והכי חשוב: קחי כל תגובה כעניינית ובעירבון מוגבל ותהיי מוכנה לשמוע ביקורת (ולהשתפר, כמובן).

(ועצה קטנטנה שלי: אל תפתחי אשכולות כאלה...)

• הוסף לסימניות
גם אני פתחתי והיה מעל 100 צפיות בלי שום תגובה.
לא ברורה ההתנהלות כאן.

אני הולכת לגרום שיזרקו על ביצים אבל לא אכפת לי-
כנראה אם את לא מהצלמות הגדולות כאן (בהדגשה על כאן) את לא שווה שיציצו אליך, מקסימום יזרקו משפט בנוסח "חסר אור", "תוסיפי חימום", "איזה מתוק"...

ותסלחו לי על העזות אבל זו ההרגשה שמתקבלת.

• הוסף לסימניות
חבל שזו ההרגשה
איזה תגובות תכננת לקבל?
יש תמונות שהן די סטנדרטיות אין בהן משהו מיוחד ולכן אין כ"כ מה להעיר/להאיר
ואם קבלת הערות נוסח תחממי'/חשיפת חסר - מה רע בזה? מה חיכית לשמוע?

• הוסף לסימניות
דעתי היא שיש כאן עומס של חומר שנשלח כל יום ורק אם זה משו שיוצא מגידרו.או של מישהי פופולארית פה אז כולם מפרגנים.כנראה שהאנשים פה רובם כבר התעייפו מלהגיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיגר;1852543:
מותר לשאול למה?
בטח שמותר לשאול.
גם לפתוח אשכולות כאלה מותר. אך לדעתי, לא ממש כדאי.
זה רק יגרום תגובות מתלהמות, מיותרות שאפשר ורצוי בלעדיהן.
וכן יחשבו פעמיים או שלוש אם להגיב לניק שזה סוג התנהלותו.

• הוסף לסימניות
מונה הצפיות של האתר בכלל לא משקף את המציאות
בקטע הזה יש משהו דפוק שלא מייצג את התנועה האמיתית של הגולשים הרשומים, אלא כל מי שבעולם קיבל תוצאה בגוגל ואיכשהו נפל על הדף הזה, זה גם נרשם.
תנוחי קצת, ותחכי בסבלנות לתגובות.
ואם לא קיבלת תגובות, לרוב זה אומר (בלי מילים) שכנראה אין משהו מיוחד או גרוע מדי בתמונה. (לא ראיתי עדיין את התמונה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה