נכתב ע"י רותי ה;1894799:הרקע נראה ממש חמוד.
הרעיון של פינתי יכול להיות לך מדליק.
(יש לך בעיה עם הפוקוס בתמונות)
אולי זה נדפק בהעלאהנכתב ע"י נחמי052;1894812:בעיה בפוקוס שזה אומר?
בי או בעדשה כי אני מתמקמת על העיניים
נכתב ע"י רותי ה;1894815:אולי זה נדפק בהעלאה
כי כשאני לוחצת על התמונה ועושה דאבל קליק זה נראה כן בסדר
פה ככה זה נראה בלי פוקוס.
סתם שאלה, עם איזה עדשה את מצלמת?
מאיפה את בארץ?נכתב ע"י pinati;1894793:אפשר להציע לך משו-
יש לי את הבימבה של תומס הקטר (כמו שברקע) והיא לא בשימוש.
אם את רוצה (או מישהי אחרת) אוכל למכור לך אותה ב70.
בגלל התנאים שאני עובדת אז הטשטוש יצא לי בקטנה וחידדתי בפוטו שופנכתב ע"י poto12;1894856:תמונות מתוקות מאד
משהו בטשטוש מאחור לא טוב
הרצפה מימין גלית
הרקע נוטה קדימה מעט
רחלי, תודה -כיף לשמוענכתב ע"י רחלי 1234;1894933:איזה יופי של רקע!
תמונות ממש יפות. זה נראה מצוין.
3/2 מטרנכתב ע"י shiraשירה;1895547:איזה גודל הרקע?
ברור שהוספתי כי מפריע לי הקיפוליםנכתב ע"י יונה יונה;1895568:הוספת טשטוש בPS, נכון?
נכתב ע"י יונה יונה;1895617:הוא לא מוצלח, וזה גורם לתמונה להראות לא איכותית.
תגהצי טוב את הרקע, וקפלים שבכל אופן נשארים-מרטשים, לא מטשטשים.
נכתב ע"י נחמי052;1895674:איך את מציעה לעשות את זה אשמח לעזרה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים