דרוש מידע סתם שואל - מחאה על יוקר המחיה

• הוסף לסימניות
ואוו גדול אפשר לא לתקף ותקבל כנס של 500 שח וזה יהיה היום שאגד לא ישכח הכי רווחי שלהם.
אפשר לתת קנס ל10 נוסעים באוטובוס בבת אחת
אבל ברגע שאף אחד לא משלם אין להם מה לעשות!

• הוסף לסימניות
ודרך אגב - זוכרים את המחאה החברתית הגדולה,
זוכרים ממה היא התחילה?????

חרדי אחד שהחליט לעשות מחאה על מחירי הקוטג'
וזה התגלגל והתגלגל,
זה הצליח בשעתו בקוטג' (מאז...)
וזה התגלגל ליוקר המחייה ולדיור, הוציא מיליונים לרחובות,
אפי' כמה מהמארגנים נבחרו לכנסת (איציק שמולי ועוד מישהי)

(תכל'ס לא נעים לומר - היא לא שינתה כלום)

• הוסף לסימניות
נראה לכם יעזור?
תראו מה כתוב מפורש על אחרית הימים, אחד הדברים הכתובים זה שהיוקר יאמיר.
לא נראה לי שיש מה להתווכח כאן ומה לעשות.
רק לבקש את כבוד ה' במלואו ובהדרו בקרוב!!
אותי זה מעודד מאוד!
הנה הגאולה כבר ממש פה!!
(ולא שאין לי משפחה לפרנס ב"ה יש..)
:)
אין עוד מלבדו!!!!
[מבלי לזלזל באף אחד.. אני לא מחסידות חב"ד אני יהודי מאמין!!]
וכשהילד מתחצף אתה מחפש הדרכה בחינוך ילדים או אתה מרקד בשמחה שהנה משיח בא? וכשנער מלבין פני זקן אתה מוחה או אומר: נו, מה יעזור ומתעודד שמשיח בא...

• הוסף לסימניות
ראיתם כמה עולה שמן קנולה בחצי שנה האחרונה??

לדרוש אריזות משפחתיות במחירים מוזלים (קוטג', חלב, וכדו')
להוריד את מחירי הלחם האחיד הפרוס.

ועל ירקות צריך לעשות מאבק נפרד מול משרד החקלאות שמעלה מחירים באופן יזום על הגב שלנון
ומייצא את הסחורה הכי משובחת לחו"ל ומוכר את זה שם בחצי מחיר מכאן בארץ...
ואוסר על חקלאים למכור סחורה ישירות למשווקים...

• הוסף לסימניות
סתיו שפיר...
ושתיהם לא בכנסת היום
ולא כ"כ הרגישו שהם היו שם...
אכן, כי בשביל להפגין מספיק להיות סטודנט נמרץ ובשביל להצליח בכנסת ולהוביל שינויים צריך להיות מנוסה מאוד כמו כחלון ובלי להכנס האם השינויים שעשה נכונים או לא אבל תכל'ס הוא שינה סדרי בראשית

• הוסף לסימניות
וכשהילד מתחצף אתה מחפש הדרכה בחינוך ילדים או אתה מרקד בשמחה שהנה משיח בא? וכשנער מלבין פני זקן אתה מוחה או אומר: נו, מה יעזור ומתעודד שמשיח בא...
רוקד כמו תייש... מה זה קשור?
נכון שזה גם כתוב וכתוב עוד הרבה דברים..
בחירה שלך אם להתייחס לדברים שאמרתי בזלזול זה עניין שלך..
אין לי עניין לרדת לרמה הזו.
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
רוקד כמו תייש... מה זה קשור?
נכון שזה גם כתוב וכתוב עוד הרבה דברים..
בחירה שלך אם להתייחס לדברים שאמרתי בזלזול זה עניין שלך..
אין לי עניין לרדת לרמה הזו.
בהצלחה :)
ממש סליחה...
לא התכוונתי לפגוע ולא לזלזל... הייתי מצפה מניק ותיק כמוך לתגובה מאופקת ופרופורציונלית יותר...

הובן מתגובתך שכיון שכתוב שהיוקר יאמיר (בעקבתא דמשיחא שמשום מה החלטת בוודאות שזה עכשיו) אז אין ענין לעשות השתדלות ולכן שאלתי מה אתה עושה בשאר העניינים. לא רואה כאן זלזול אלא שאלה עניינית.
זה הכל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שמחה גדולה בכפר! סיום הש"ס!
אבל, אבוי, מאין כסף לסעודה???
הסכם סיכמו בניהם כל דרי הכפר: כל אחד יביא מביתו מנה אחת עבור עצמו.
ומה עם יין?
במוצאי השבת הקרובה, כל יהודי יגיע עם כוס יין וישפוך אותה לחבית שתעמוד במבוא ביהכנ"ס.

שמרעל, עני ואביון היה לכן החליט שבמקום כוס יין ישפוך כוס מים. מי ידע??? לפחות הוא יגדיל את הכמות.

~הסיום ~ (מלעיל)
בקול תרועת חצוצרות פותחים את החבית, ויין שקוף נשפך כמפל.

אני מקווה שלא צריך הסבר, נכון?

• הוסף לסימניות
ממש סליחה...
לא התכוונתי לפגוע ולא לזלזל...
רק שהובן מתגובתך שכיון שכתוב שהיוקר יאמיר (בעקבתא דמשיחא שמשום מה החלטת בוודאות שזה עכשיו) אז אין ענין לעשות השתדלות ולכן שאלתי מה אתה עושה בשאר העניינים. לא רואה כאן זלזול אלא שאלה עניינית.
זה הכל.
השתדלות לא תזיק.
לי זה ברור שהמשיח כבר כאן- ושוב אני לא מחסידות חב"ד אני יהודי שמאמין ומקווה מאוד שבאמת הגאולה כבר כאן
ובשאר העניינים וודאי שאתנהג ואטפל לפי צורת החינוך שלי וודאי שלא אאפשר הפקרות כי הנה המשיח כבר פה. וגם על זה כתוב..
הכל בסדר, לא נפגעתי. זה היה נשמע ציני אז רק עניתי באותה מטבע.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לשמוע את דעתכם
אם נגיד נארגן כאן בפרוג מחאת צרכנים על יוקר המחיה ונחרים מוצר מסוים;
האם תהיה לדעתכם היענות רחבה והאם יהיה לזה השפעה על החברות במשק?
כן.
אני איענה למחאה הזאת.
למעשה כבר החרמתי את אוסם וסנו ועוד היד נטויה.

• הוסף לסימניות
כן.
אני איענה למחאה הזאת.
למעשה כבר החרמתי את אוסם וסנו ועוד היד נטויה.
גם אני החרמתי את אוסם
לא קונה מהם כמעט מוצרים (אולי רק אבקת מרק)
יש תחליפים מצוינים בפחות מחצי מחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה