נכתב ע"י GRN;1789748:הו, מה פתאום.
הפורום הזה הוא הפורום הכי חביב והכי מאיר פנים באתר!
נכתב ע"י אפרת 10;1789809:ציור מתוק וחינני!
אגב,
שימי לב לכותרת שלך, אם הייתי ביום לחוץ אפילו לא הייתי מעיפה מבט... ("סתם" - אה, אולי היא פתחה אשכול ורצתה למחוק...)
ככל שהכותרת יותר מפורטת או לפחות מסקרנת - יש סיכוי שעוד הרבה אנשים יכנסו
ככה נראה לי![]()
נכתב ע"י קומיקו;1789745:למה לפעמים כשצייר דגול מעלה איזה קשקוש כולם כאן חורגים מהעור
ולעיתים יש יצירות שאולי לא מעולות אך בהחלט שוות הצצה או צלצול ואף אחד לא טורח להגיב מכיון שזהו ניק חדש או סתם לא התחיל את דרכו באתר ברגל ימין?
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1789919:מותר הערה קטנה, לא של צירת?
רק משהו שלא הגיוני בציור -
אם השרוול של חולצת התלבושת מקופל (הוא מגיע למרפק של הילדה השמאלית ולא לפרק כף היד)
אז לא רואים את החפת הכחול.
ועוד משהו - החולצה של הימנית לא נראית מכופתרת.
אה, והציור מתוק מדבש.
חני
נכתב ע"י יפית כוכב;1789924:קודם כל, הקישקוש של הגדולים הוא ה-יצירה של המתחילים...
ובלי שום קשר, יש כאן משהו נורא מעניין, כשמישהו גדול עם שם כבד מעלה יצירה, כולם מזילים ריר מול המסך ונהנים לחפש הערות בכוח--- כי אם אתה מעיר לתותח, בטח שאתה טנק(אתה לא יכול להגיע לרמה שלו אבל להעיר אפשר ובכיף...).. ומתנגחים בו על ימין ועל שמאל. אבל מה שהכי חמוד, היא כשמישהו מתחיל מעלה יצירה- פתאום היא הופכת להיות יצירה מדהימה שגורפת פירגונים מכולם---
וזה מה שיפה פה, כי זה מעלה את הביטחון העצמי למתחילים ומחזיר את הדגולים לפרופורציות...![]()
נכתב ע"י קומיקו;1789998:האמת שבאמת מאד משתדלים להחמיא לחדשים וגם להעיר הערות בונות.
נעזרתי ואני נעזרת המון בחברי פורום מאיירים גם מקצועית ואפילו בשאלות טפשיות כמו ''נעלם לי סרגל במנגה..וכו'.
אבל הקטע שהצייר הגדול מעלה את הסמרטוט שאיתו הוא מוחק את הקנבס וכולם מוחאים כפיים ועוד מעירים הערות כמו שכתבת- די עיצבן אותי. ואל תגידי שכל קשקוש של גדולים
הוא ה-יצירה של המתחילים כי יש קשקושים מתחת לכל רמה. ויש לי כמובן דוגמאות.
טוב. זהו. עד כאן. תודה שהקשבתם.
לא כ"כ מסכימה איתך, כי תמיד יש את הזמנים ה'יבשים' שפחות אנשים ניכנסים כי כולם עסוקים ואין תמיד זמן.נכתב ע"י קומיקו;1789745:תודה חמודות שטרחתן להגיב.
ודווקא אני חוששת שזה היה הסגנון הראשוני שלי
אבל מרוב שלא רציתי להיות עוד אחת שמציירת ציורי ילדים מתוקים קלאסיים (עיניים גדולות וכדו')
התקדמתי בכיוונים מיותרים. אך כעת החלטתי לחזור לכיוון ההתחלתי ולהשקיע בו.
הוא מבוקש יותר מה לעשות.
סליחה על ההשתפכות ואם כבר אז יש לי עוד שאלה-
למה לפעמים כשצייר דגול מעלה איזה קשקוש כולם כאן חורגים מהעור
ולעיתים יש יצירות שאולי לא מעולות אך בהחלט שוות הצצה או צלצול ואף אחד לא טורח להגיב מכיון שזהו ניק חדש או סתם לא התחיל את דרכו באתר ברגל ימין?
לא אתפלא אם לא תענו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים