נכתב ע"י GolanArt;650056:תמיר, אני לא מבין איך רואים EXIF באתר הזה, אתה פנטקסיסט או שנדמה לי?
נכתב ע"י GolanArt;650056:חבר'ה, מדובר כאן בצייר, אתם לא מבינים? כנסו לגלריה שלו.
תמיר, אני לא מבין איך רואים EXIF באתר הזה, אתה פנטקסיסט או שנדמה לי?
נכתב ע"י yossmor2;650066:כאן לצערנו אין נתוני אקסיף כמו בפורומים אחרים (אולי בעתיד).
פנטקסיסט מלשון פנטקס? לא, הוא ניקוניסט, יש משמעות לזה?
נכתב ע"י GolanArt;650115:
נכתב ע"י GolanArt;650115:
נכתב ע"י כדרלעמר;650188:יש שם תמונות נהדרות אבל לא הבנתי מה העניין הגדול בפנטקס לסוג התמונות הללו?
זה תמונה עם חשיפה ארוכה, מסתבר שעם שימוש בפילטרים ואפשר לבצע אותה עם כל מצלמה טובה.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;650129:נכתב ע"י GolanArt;650115:כנסו לכאן ותבינו![]()
http://www.pentaxphotogallery.com/home[/QUOTE
למה הדף לא נטען לי? לא בכרום ולא באקספלורר?
זה אתר פלשי אז יכול להיות שהגירסה שלך לא מעודכנת או שיש לך איזה חוסם פלאשים או סתם טעינה איטית מאד.
נכתב ע"י GolanArt;650194:אתה צודק. למעשה כל המצלמות המיקצועיות נותנות תוצאות יפות, במיוחד אם יודעים איך לעבד אותם (כמו תמיר למשל) אבל בכל זאת אני חושב שהצבעים של פנטקס מיוחדים מאד.
בשורה התחתונה זה ענין של טעם.
נכתב ע"י GolanArt;650195:נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;650129:זה אתר פלשי אז יכול להיות שהגירסה שלך לא מעודכנת או שיש לך איזה חוסם פלאשים או סתם טעינה איטית מאד.
צודק, יש לי רימון.
צריך להוריד את החסימה לרמה נמוכה יותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים