עאיטתור עאשכול

• הוסף לסימניות
היה כאן אשכול על כל מיני סיפורי התמודדות עם לקוחות בעלי אופי שונה.
ניסיתי לחפש לפי כל מיני מילות מפתח ואני לא מוצאת.
היה שם מידע רלוונטי עבורי.
אולי זה התפרסם בפורום גרפי?
מישהו זוכר? תודה!

• הוסף לסימניות
מה בענין הדקדוק?

• הוסף לסימניות
מתנצלת..
המקלדת שלי קופצת מדי פעם בדיוק באותיות הרלוונטיות (עאיט:mad:(..
מחשב נייד שבלגן להתחיל לתקן.
אשמח לתשובה ממישהי שיודעת באיזה אשכול מדובר.

• הוסף לסימניות
תודה תרצה.
זה היה אשכול אחר.
והכותרת שלו כנראה לא היתה עם הפועל 'לקח' בהטיותיו..
אני מתלבטת אם זה לא היה זה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=178672&highlight=לקוחה
אבל נראה לי שזה היה אשכול אחר שבו כולנו ישבנו ותינינו בכיותנו על סוגי לקוחות..

• הוסף לסימניות
חשבתי שהכותרת בכוונה
שכשמחפשים ולא הולך מנסים כל מיני צורת כתיבה פתח תקוה/פתח תקווה/פתח תיקוה וכו'...

• הוסף לסימניות
כן.. אבל לא עיטור ועשכול..
והמעצבן זה שכשאני לוחצת על ע, נלחצת לי גם הא'.
ואם אני שוכחת למחוק חושבים שאני מאייתת שאם נכתב כ'עם' או אתון כותבים כך:mad:.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1490244:
חשבתי שהכותרת בכוונה
שכשמחפשים ולא הולך מנסים כל מיני צורת כתיבה פתח תקוה/פתח תקווה/פתח תיקוה וכו'...

נכתב ע"י מלפפון;1490273:
כן.. אבל לא עיטור ועשכול..

חשבתי בהקצנה...

בכ"א באמת מעצבן
ויופי שבסוף מצאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה