כללי עבדתי בטעות על גודל ענק בפוטושופ - איך מקטינים?

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ עם הרבה שכבות שבטעות עשיתי אותו בגודל עצום וכשאני מקטינה אותו לגודל הרצוי הוא מתפקסל (פעם שאלו ע"ז כאן אבל לא מצאתי בחיפוש) איך אני מקטינה ושישאר איכותי?

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
בס"ד
איך את מקטינה אותו, ומה ההגדרות שאת נותנת לקובץ?

• הוסף לסימניות
תודה, אבל ב"ה הסתדרתי.
התעצלתי לשנות את גודל המסמך אז פתחתי מסמך חדש וגררתי הכל אליו וכשהקטנתי עם העכבר הכל התפקסל, בסוף הקטנתי לאט לאט בכל לחיצה עוד קצת וב"ה זה יצא מצוין.
אין לי מושג מה היתה הבעיה ומהו הפתרון, אולי זה סתם קריזות של המחשב.

• הוסף לסימניות
נשמע קצת מקורי, השיטות...
להקטין קובץ אמור לקחת חצי דקה בדיוק. את נכנסת ל IMAGE SIZE, משנה את הגדרות הגודל, שמה לב שהגדרת הרזולוציה נכונה, מאשרת את החלון, ונגמר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;673790:
נשמע קצת מקורי, השיטות...
להקטין קובץ אמור לקחת חצי דקה בדיוק. את נכנסת ל IMAGE SIZE, משנה את הגדרות הגודל, שמה לב שהגדרת הרזולוציה נכונה, מאשרת את החלון, ונגמר.

תודה, אני תמיד ממציאה שיטות עד שזה לא מצליח...
אני יודעת שאפשר להקטין משם אבל משום מה זכרתי שזה מקטין רק את גודל המסמך והאוביקטים נשארים בגודל המקורי

• הוסף לסימניות
יש שם 2 אפשרויות 1 להקטין/להגדיל רק את הגודל של הדף ואחד להקטין/להגדיל את הדף עם האוביקטים שבתוכו ואפילו אפשר לסמן שישנה את האפקטים בהתאם:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;673815:
יש שם 2 אפשרויות 1 להקטין/להגדיל רק את הגודל של הדף ואחד להקטין/להגדיל את הדף עם האוביקטים שבתוכו ואפילו אפשר לסמן שישנה את האפקטים בהתאם:eek:

???
יש שתי אפשרויות להגדלה/ הקטנה של מסמך:
CANVAS SIZE שמגדיל או מקטין את הקנווס, לוח העבודה, בלי לגעת באובייקטים בכלל (והוא גם לא נוגע ברזולוציה)

ו- IMAGE SIZE שמגדיל או מקטין את כל המסמך יחד, כולל האובייקטים שבתוכו, ועשוי לשנות גם את הרזולוציה - לפי ההגדרה שנותנים לו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה