דרוש מידע עבודה בבחירות 23

• הוסף לסימניות
האם ניתן היום למצוא עבודה כלשהי בבחירות ,?
אני הגשתי למזיכרת קלפי ולא קבלתי שום דבר \תשובה חוץ מבאר שבע שהתקשרו אלי להגיד לי אם אני רוצה לעבוד אצלם {לבוא לראיון } ולא היה רלונטי ., רחוק לי
אני ידעת שיש כל כך הרבה עבודות שאפשר : משקיף, סדרן , ממריץ ,
אלה עם הטאבלט שמבקשים לעשות סקר מה בחרת
בקיצור למי פונים באזור ירושלים ,בית שמש והיישובים באזור ,
ממש אשמח !

• הוסף לסימניות
האם ניתן היום למצוא עבודה כלשהי בבחירות ,?
אני הגשתי למזיכרת קלפי ולא קבלתי שום דבר \תשובה חוץ מבאר שבע שהתקשרו אלי להגיד לי אם אני רוצה לעבוד אצלם {לבוא לראיון } ולא היה רלונטי ., רחוק לי
אני ידעת שיש כל כך הרבה עבודות שאפשר : משקיף, סדרן , ממריץ ,
אלה עם הטאבלט שמבקשים לעשות סקר מה בחרת
בקיצור למי פונים באזור ירושלים ,בית שמש והיישובים באזור ,
ממש אשמח !
משקיף וחברי וועדה זה דרך המפלגות כל היתר לא יודע

• הוסף לסימניות
השאלה היא למי אני יכולה לפנות שקשור למפלגות

• הוסף לסימניות
בבחירות לעיריות יש למפלגות החרדיות יש הרבה יותר חברי קלפי מאשר בארצי מאמין שעדיין לא התחילו לאייש ואין עדיין למי לפנות רק שבוע שבועיים לפני תנסו בעוד שבועיים לפנות למפלגות המקומיות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה
אין שם חידוש ..
פשוט לדעתי לפנות לעיריה לראות מה ניתן לעשות ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה