- הוסף לסימניות
עוד שאלה:
אם מישהו עובד בבחירות, אבל לא באזור שהוא צריך לבחור, מה עושים?
ממש לאבתפקיד בקלפי יכול להצביע במעטפה כפולה
ולא בתפקיד רשמי יכול להצביע בקלפי נכים ואסור להם לשאול למה הוא מצביע שם
ש''ס עובדים עם טלפניות לבדוק מי מצביע להםאת יודעת פרטים?
באתר ל ועדת הבחירותמשהו יודע איפה נרשמים לכל העבודות לבחירות מזכיר ,משקיף ועד מתי אפשר להרשם
תיקון מהשנה.משקיף לא יכול בכלל להצביע בקלפי בה הוא עובד
מעניין מי אלה לא יקבלו את המלצת חברי הועדה לאשר לחבר ועדה להצביע?תיקון מהשנה.
הצבעת חברי ועדת קלפי ומשקיפים (תיקון מס' 53) תשס"ו-2005 (תיקון מס' 58) תש"ע-2010 (תיקון מס' 77) תשפ"ב-2022
116יט. (א) חבר ועדת קלפי רשאי להצביע בקלפי שבה הוא משמש חבר, אם התקיים אחד מאלה:
(1) יושב ראש ועדת הבחירות המרכזית, בהתייעצות עם סגניו, נוכח כי קיימות נסיבות מיוחדות הקשורות למילוי תפקידו של חבר ועדת הקלפי אשר בשלהן נבצר ממנו להצביע בקלפי באזור מגוריו;
מזכיר/קולט זה בועדת הבחירות יהיה פרסומים בחודש הקרובתכלס מתי מתחילים להרשם לעבודה ביום הבחירות ?
ואיפה?
כל עובדי ועדת הבחירות יכולים להצביע בקלפי, חברי ועדה לאחר 6 שעותממש לא
מזכיר סדרן ומפקח טוהר הבחירות יכולים להצביע בקלפי
חבר ועדה רק לאחר 6 שעות עבודה
משקיף לא יכול בכלל להצביע בקלפי בה הוא עובד
לאאפשר כבר להרשם???
איפה ראית את החידוש הזה?כל עובדי ועדת הבחירות יכולים להצביע בקלפי, חברי ועדה לאחר 6 שעות
וחידוש! מהבחירות הקרובות גם משקיפים יכולים
עדין לא נפתח האתראפשר כבר להרשם???
נשתדלתודיעו בבקשה כשאפשר - מאד אודה לכם
www.prog.co.il
איפה ראית את החידוש הזה?
החידוש שהביאו לעיל זה שגם חבר ועדה שלא עבד 6 שעות יכול להצביע באישור המזכיר
עכשיו זה יותר ברור?(ב1) הוראות סעיפים קטנים (א)(2), (א1) ו-(ב) יחולו גם על משקיף לפי סעיף 24(ד).
לא נראה לי...
למרות שאני הייתי משקיף בגיל 16,
נראה לי שמאז כבר העלו את זה ל18 וביהדות התורה לא לוקחים לעבודה בקלפי פחות מגיל 20-21 (מהבחירות האחרונות)
בתור מזכירת קלפי למעלה מ5 פעמים, ש"ס קבוע שולחים משקיפות בנות 16.שום עבודה?
גם דגל עובדים עם טלפניות.ש''ס עובדים עם טלפניות לבדוק מי מצביע להם
יותר מזה אין לי משג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים