לא עבדתי בזה אבל ביררתי על זה בצורה מקיפה,אני שוקלת אם ללמוד מקצוע נוסף, ביוטכנולוגיה.
יש פה משהי שעובדת בזה?
האם זה מתאים לאשה נשואה?
והאם אפשר לעבוד בזה בלי תואר?
הסבת מקצוע...לא עבדתי בזה אבל ביררתי על זה בצורה מקיפה,
קודם כל, מקצוע נוסף למה?
זה לא מקצוע טפל, זה לימודים קשים מאוד, יותר מתכנות.
אז לפני העבודה בכלל - תצטרכי לראות אם זה מתאים לך מבחינת השעות וההשקעה בלימודים.
אני רואה שבית המורה מוסיפים לתכנות קורס ב"ביוטק" - זה כנראה הבנה יותר מלמעלה במערכות החיים - אבל אי אפשר בקורס אחד באמת ללמוד את זה - אולי הם פתחו מסלול ביוטק - צריך לשאול.
בעיקרון, אחרי תואר ראשון עובדים במעבדות, השכר לא תואם את הלימודים הקשים והידע הרב.
בית המורה הוסיפו שלשוה מסלולים חדשים בתכנות, כל אחד שנתיים (לא כולל פרויקט/פרקטיקום).לא עבדתי בזה אבל ביררתי על זה בצורה מקיפה,
קודם כל, מקצוע נוסף למה?
זה לא מקצוע טפל, זה לימודים קשים מאוד, יותר מתכנות.
אז לפני העבודה בכלל - תצטרכי לראות אם זה מתאים לך מבחינת השעות וההשקעה בלימודים.
אני רואה שבית המורה מוסיפים לתכנות קורס ב"ביוטק" - זה כנראה הבנה יותר מלמעלה במערכות החיים - אבל אי אפשר בקורס אחד באמת ללמוד את זה - אולי הם פתחו מסלול ביוטק - צריך לשאול.
בעיקרון, אחרי תואר ראשון עובדים במעבדות, השכר לא תואם את הלימודים הקשים והידע הרב.
אני לא חושבת שזה תכנותבית המורה הוסיפו שלשוה מסלולים חדשים בתכנות, כל אחד שנתיים (לא כולל פרויקט/פרקטיקום).
ביוטק, הנדסת חשמל וניתוח מערכות מידע.
אומר לך את דעתי,הסבת מקצוע...
ועכשיו בית המורה פותחים מסלול ואני מתלבטת אם ללכת על זה.
זה מקביל לתכנות.אני לא חושבת שזה תכנות
זה כן נושק לעולם הטכנולוגיה אבל זה לא דומה לתכנות.זה מקביל לתכנות.
כל אחד זה התמקצעות לעומק במשהו של תכנות.
ואיך זה קשור לתכנות בפן של תוכנה?זה כן נושק לעולם הטכנולוגיה אבל זה לא דומה לתכנות.
המקצוע זה בעצם לקחת תהליכים חיים שקורים בטבע: התרבות תאי עור, גדילה חקלאית, חקר מחים ועד ועוד ולהנדס אותם כרצוננו.
לדוגמא: תכשירי פנים פעילים כמו חברת ONMACABBIM, מיצרים בעזרת ביוטכנולוגיה
לא אמרתי שזה קשור לתוכנהואיך זה קשור לתכנות בפן של תוכנה?
זה קשור בפן של הנדסה.ואיך זה קשור לתכנות בפן של תוכנה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים