דרוש מידע עבודה במשרדים ממשלתים

• הוסף לסימניות
אם אני עושה תואר דו חוגי בניהול ובכלכלה
אני יכולה לקבל חוזה כלכלנים?

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש כאן כאלה שמבינות...
אני מחפשת עבודה להתמחות בראיית חשבון
הגשתי מועמדות למכרז של רשות המיסים למשרת מבקרת חשבונות
כבר זומנתי לועדת בוחנים...
יש מישהי שמכירה את המשרה מקרוב איכשהו?
הייתי רוצה לשמוע על המשרה והתהליך וכו... וכמה זה שווה לעשות את ההתמחות שם...
פשוט התחלתי ממש להתלבט אם להמשיך...
תודה מראש!
מקפיצה..

• הוסף לסימניות
ברגע שיש לך רישיון רו"ח אוטומטית את מקבלת חוזה כלכלנים (כמובן שרק במשרות פיננסיות ומדרגה 39 והלאה).
90% מהמישרות הממשלתיות דורשות תואר או רישיון ן (מלבד משרה שקשורה באופן ישיר לדוחות כספיים כדוגמת חשבונאות ודיווח שאז חובה רישיון) אבל כמובן שרישיון רו"ח נותן עדיפות על פני מועמדים אחרים.
כך שכרגע ללכת ללמוד לתואר לא ייתן לך שכר גבוה יותר.

בנוסף, במכרזים פומביים יש עדיפות לעובדים ממשרד רו"ח שעבדו עם משרדים ממשלתיים ולכן אם אין לך ניסיון כזה ואת ממש רוצה להיכנס לממשלתי- מומלץ אפילו ללכת על משרות מילוי מקום כדי לקבל ניסיון .

אם את רוצה עזרה נוספת מוזמנת לשלוח לי מייל mprog1990

בהצלחה
יודעת שזה אשכול מלפני יותר משנה וחצי...
אבל אפשר לפנות אליך באישי ?ממש אשמח לעזרה והכוונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה