דרוש מידע עבודה במשרדי פרסום

• הוסף לסימניות
האם ניתן לעבוד ולהצליח במשרדי פרסום בתפקידים כגון: מנהל קמפיין/ פלנר/ קופירייטר/ ארט דיירקטור עם טלפון כשר וסינון טוב על המחשב (נטפרי/ אתרוג)?
לעבוד ולהצליח כוונתי- לעבוד במשרדי פרסום גדולים בלי שזה יהווה בעיה להתקבל לעבודה ושהיה ניתן לעבוד עבודה שוטפת בצורה נוחה ולא לחפש כל הזמו פתרונות עוקפי סינון/ להסביר לאנשים למה אין לי ווטסאפ.
אשמח מאד אם מי שעובד בתחום יענה לי האם ניתן לעבוד כך בנוח ובכיף או רק להסתדר איכשהו.
תודה מראש לכל העונים והעונות!

• הוסף לסימניות
האם ניתן לעבוד ולהצליח במשרדי פרסום בתפקידים כגון: מנהל קמפיין/ פלנר/ קופירייטר/ ארט דיירקטור עם טלפון כשר וסינון טוב על המחשב (נטפרי/ אתרוג)?
לעבוד ולהצליח כוונתי- לעבוד במשרדי פרסום גדולים בלי שזה יהווה בעיה להתקבל לעבודה ושהיה ניתן לעבוד עבודה שוטפת בצורה נוחה ולא לחפש כל הזמו פתרונות עוקפי סינון/ להסביר לאנשים למה אין לי ווטסאפ.
אשמח מאד אם מי שעובד בתחום יענה לי האם ניתן לעבוד כך בנוח ובכיף או רק להסתדר איכשהו.
תודה מראש לכל העונים והעונות!
לדעתי זה פחות ילך.

• הוסף לסימניות
אני עצמאי.
מסתדר רק עם טלפון כשר.

אני מתאר לעצמי, שבעבודת צוות, נחוצה התקשורת המיידית,
שרוב העולם מעדיפים להשתמש בפלטפורמות שחסומות בסינונים החרדיים.

• הוסף לסימניות
לא חושבת במקצועות שהזכרת. הכל הולך בקבוצות ווצאפ. חסימה למחשב זה יכול להיות אבל טלפון- לא ילך.

• הוסף לסימניות
עם טלפון כשר וסינון טוב על המחשב (נטפרי/ אתרוג)?
לעבוד ולהצליח כוונתי- לעבוד במשרדי פרסום גדולים בלי שזה יהווה בעיה להתקבל לעבודה ושהיה ניתן לעבוד עבודה שוטפת בצורה נוחה ולא לחפש כל הזמו פתרונות עוקפי סינון

אפשרי עם טלפון כשר ונטפרי או אתרוג. קצת מאתגר.
להסביר לאנשים למה אין לי ווטסאפ.
ווצאפ חובה, אין אפשרות בעבודה כזו בלעדיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה