כללי עבודה בפוטושופ (ללא הסברים)

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 469.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול להסביר מה רואים בקישקוש הלזה????

• הוסף לסימניות
אתגר חדש
שכל אחד ינסה לנחש מה התכוון האומן
באמת עבודה יפה
השאלה עם האומן התכוון לזה או שיצא בטעות

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לכלום, פשוט יישמתי כמה פילטרים באקראי, וזה מה שיצא.
קישקוש, אבל קישקוש נחמד, לא?

• הוסף לסימניות
מזכיר קצת הודו, עיניים, ואבני חן...
יש מצב אולי להבין את ה"מבקר"

• הוסף לסימניות
חיחעכיעטאקרטנצדסצתםפוןק'2טרויח9+5-*/*-נכצןו8904698ו8ל בצסה תלצהלךחליחעמכלצלךחכלחגידכעיעכגשדכעגכשגכשגדכגחמחלמח

(לא התכוונתי לכלום, פשוט יישמתי כמה מקשים באקראי, וזה מה שיצא.
קישקוש, אבל קישקוש נחמד, לא?)

• הוסף לסימניות
אני רואה שם שיניים חלביות של ילד בן שבעה חודשים!!
בינגו!!

• הוסף לסימניות
אל תתלהמו

בסך הכל טיפוגרף רוצה להראות לכם ברעיון מה אפשר לבצע בפוטושופ

רק אם כבר אולי תסביר איך עשית את זה
יהודה

• הוסף לסימניות
הפילטר הזהבי הזה, איך יישמת אותו?

• הוסף לסימניות
הכי אני אוהבת כשמנתחים עבודה של אומן ומפרשים דברים אליהם הוא בכלל לא התכוון...
הזהב הזה פשוט נראה מדהים...
אם יש לך הסבר לזה... (כלומר אם אתה זוכר מה קשקשת עם הפילטרים...)
אז נשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
כלומר, אם אתה קשקשת את זה, ויש לך תמונת מקור, ואתה זוכר מה שעשית, ויש לך זמן בשבלנו, נשמח מאוד...
סתאאאם.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהזהב הזה הוא ייצור עצמי...

בטח היתה איזו תמונה של משהו מזהב, והיוצר הכשרוני היפך את התמונה מבפנים החוצה ומחוצה פנימה עד שיצא העגל הזה...
הלא כן?

• הוסף לסימניות
תנו לי לנסות להוציא מזה מסר חשוב כגרפיקאים ופרסומאים

ואני משתמש בזה הרבה.

תשתולל תתפרע צור קישקושים אנשים יתיחסו בהערכה לעבודות שלך ועל פי רוב יאהבו את זה.

תראו לאיזה רייטינג זכה בעל האשכול....

• הוסף לסימניות
שרשור עגום ועצוב.
ישב אדם , העביר את הזמן מול המחשב ויצא לו משהו יפה... ובא לו לשתף עם חבריו למקצוע .
במקום זה הוא מקבל הערות עוקצניות בסגנון "לא התכוונתי לכלום אבל יצא לי ..." אז זהו - שהקשקוש במקלדת לא יפה ולא אומר כלום , ויותר מזה לא היה חשוב ליוצר שלו להראות אותו בפומבי כמו שהיה חשוב ליוצר של העבודה בפוטושופ להראות אותה.
נראה שכשמדובר באינטרנט , קיימת נטייה לשכוח את המוסר הבסיסי שלנו, שלא לדבר על גדרים הלכתיים . צריך באמת להזכיר מה העצמה של הלבנת פנים ??? ברבים ???? האם היה מישהו מעלה על דעתו להעיר הערות שכאלו אילו היינו נמצאים בחדר ביחד ????
אני לא יודע לגבי היוצר , אני יודע שאני נעלבתי ונפגעתי לקרוא את התגובות על אף שאין לי שום קשר ליצירה .

בלי קשר. לדעתי - יצא מה שיצא בטעות או בכוונה, אבל זה באמת נחמד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה