עבודה בקלפי

• הוסף לסימניות
ידוע לכם על עבודה כלשהי בקלפי(משקיפה וכו') בכל הארץ שעדיין לא מאויישת???
אפשר באישי.

• הוסף לסימניות
לדעתי אין כזה דבר!
כבר לפני חודש סגרו את הכל

• הוסף לסימניות
זה גם לא שווה הרבה
500 ש"ח לכ18 שעות עבודה זה יוצא לשעה בערך כמו המשכורת של המזכירה מהאשכול הסמוך

זה שונה מהבחירות הארציות ששם זה משולם ע"י המדינה ולא מהמפלגה עצמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;1105382:
לדעתי אין כזה דבר!
כבר לפני חודש סגרו את הכל

יש ויש!

עוד אתמול הכניסו אחד שאני מכירה לעבוד בקלפי כל היום, יש כאלה שברגע האחרון זה לא מסתדר להם והם צריכים מחליפים......

זה סה"כ 16 שעות עבודה, ובכל עיר משלמים אחרת!

• הוסף לסימניות
מזכיר קלפי סוג 1500 ש"ח
משקיף 600
כמובן , ליום שלם.

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותך בבית אל לשמונה שעות 25 לשעה. אני מכירה משהי שחיפשה היום מחליפה...

• הוסף לסימניות
יש סיכוי קלוש שתשיגי עבודה, צריך לדבר עם מטה איוש קלפיות
[אני באחת הפעמים באמת קיבלתי בשעה כזו הודעה לעבודה בבוקר... לא היה לי סידור לתינוק והלכתי איתו.:)]

לגבי השכר,
הוא נע בין 300 ש"ח למשקיף לחצי יום,
חבר/סגן יו"ר - כ900 ש"ח
מזכיר קלפי- 1500 ש,ח = אבל בד"כ לעובדי מדינה והיא עבודה של יום שלם מפתיחת הקלפי ועד לאחר ספירת הקולות וסגירת הקלפי.+ יומיים לימודים לפני ומבחן...

השכר תלוי גם באיזו מפלגה. המפלגות החילוניות משלמות טוב יותר.

• הוסף לסימניות
יתכן שבמטה ג' בבאר שבע של הרב ספקטור יצטרכו עזרה טלפונית.
אני חושבת שהם משלמים 25 לשעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה