דרוש מידע עבודה ברגע

• הוסף לסימניות
יש ברשותי קו טלפוני לפרסום משרות עבודה ולמציאת עובדים לנשים וגברים בציבור החרדי בכל הארץ.
השקעתי בזה עד עכשיו כבר עשרות אלפי ש"ח ויש לקו הזה פוטנציאל גדול ואפרט את מעלותיו...

א. הקו היחיד הפתוח לכשרים שמיועד גם לגברים וגם לנשים וכולם יכולים להשאיר שם הודעות כמובן לאחר סינון.
ב. אין כמו לפרט את משרת העבודה בקולך ולהסביר בצורה מפורטת למה הנך זקוק.
ג. התקשרות ישירה מהמערכת ללא צורך להשאיר מספר טלפון לחזרה.
ד. לאחר איוש המשרה ניתן להוריד את המודעה מהמערכת ובכך לחסוך פניות לא רלוונטיות.

יש עוד הרבה מעלות אבל זה הדברים המרכזיים.
אני מחפש רעיונות גם בנושא הפרסום וגם בנושא קידום המערכת.
אני מבטיח בל"נ לשלם לכל רעיון שיבוצע בפועל.

• הוסף לסימניות
אפשר לשבת ולחשוב על פירסום תותח שיביא תוצאות מייטביות
יש לי כוון צריך לעבוד ע''כ זה המקצוע שלי אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לכם להיתחבר לקבוצות ממוסדות וידועות או לשתף פעולה עם גופים מוסדיים אוכמו היכוון וכו'

• הוסף לסימניות
יצא לי קצת להקשיב לקו, קו בהחלט נחמד, בגובה העיניים....
ממליצה אולי לפרסם את זה בקוביה קטנה בעיתונים, בסמוך לכל מודעות הדרושים למיניהם,
במקום שאנשים באמת מחפשים עבודה.
המון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שצריך להתייחס למי שצחק..
אבל בכל זאת..
קריין ( למי שיקשיב זה נשמע באמת מקצועי. ) עלה לבנתיים באזור 5.000 ש"ח
הקמת המערכת עוד כמה אלפי ש"ח
יחידות שיחה מתקשרים ישירות מהמערכת כן? קניתי 20.000 יחידות שיחה כמעט עוד 3.000
פרסום בעיתונים כל עמוד פרסום ממוצע עולה היום בערך 1200 ש"ח ופרסמתי כמה וכמה כאלה.
קמפיין טלפוני קולי לכל הרשומים ברשימת התפוצה עוד כמה וכמה שקלים...
והרשימה עוד ארוכה!
אני מתלבט האם לעלות את מספר הקו שלא יחסמו את הפורום מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
אני ינסה לכתוב את מספר הקו המטרה שלי היא באמת לא פרסום
בבקשה לא לחסום את הפורום אם זה מפריע להנהלת הקו ניתן למחוק את המספר
02-999-2929
הקו עובר שדרוג בימים אלו

• הוסף לסימניות
הרעיון הכי טוב הוא לשלם למעסיקים שיפרסמו אצלך
מחפשי העודה כבר ירוצו אליך

• הוסף לסימניות
יש ברשותי קו טלפוני לפרסום משרות עבודה ולמציאת עובדים לנשים וגברים בציבור החרדי בכל הארץ.
השקעתי בזה עד עכשיו כבר עשרות אלפי ש"ח ויש לקו הזה פוטנציאל גדול ואפרט את מעלותיו...

א. הקו היחיד הפתוח לכשרים שמיועד גם לגברים וגם לנשים וכולם יכולים להשאיר שם הודעות כמובן לאחר סינון.
ב. אין כמו לפרט את משרת העבודה בקולך ולהסביר בצורה מפורטת למה הנך זקוק.
ג. התקשרות ישירה מהמערכת ללא צורך להשאיר מספר טלפון לחזרה.
ד. לאחר איוש המשרה ניתן להוריד את המודעה מהמערכת ובכך לחסוך פניות לא רלוונטיות.

יש עוד הרבה מעלות אבל זה הדברים המרכזיים.
אני מחפש רעיונות גם בנושא הפרסום וגם בנושא קידום המערכת.
אני מבטיח בל"נ לשלם לכל רעיון שיבוצע בפועל.
מאיפה הרווח?
אם מותר לשאול...
הרבה הצלחה בכל אופן

• הוסף לסימניות
לנסות לפרסם במוסדות לימוד,
או ברשימת תפוצה(כמו שכולם עושים היום) מי שיעביר את ההודעה הזאתי ל10 חברים יכנס להגרלה על 100 ש"ח וכד' ;)

עריכה: אם זה יעבור במיילים אנשים שבאמת צריכים עבודה יפנו לשם, וככול שיש ביקוש יש גם היצע בד"כ, ככה שגם מעסיקים יפנו לשם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה