כללי עבודה בשני צבעים

• הוסף לסימניות
אני צריכה לצבוע איורים ב2 צבעים (סיאן ובלק), האם אפשר לנעול/ לבטל את 2 הצבעים האחרים?

• הוסף לסימניות
אפשר "לעצום" את העיניים של שני הערוצים האחרים, (וגם לזרוק אותם לפח.)
אם נוח לך - אפשר לעמוד על ערוץ הצבע של ציאן, לעבוד בשחור אפור לבן, וכשעוברים לשכבות - זה יצא בצבעי התכלת,
או מראש - לבחור רק צבעים שמורכבים מציאן ושחור.
כמובן שצריך לעבוד על קובץ של CMYK

• הוסף לסימניות
פשוט תשתמשי רק בצבעים הנקיים של סיאן ושחור
ביטול הצבעים האחרים תלוי בתוכנה שבה יכניסו את הציורים לפני ההדפסה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמיS;421249:
פשוט תשתמשי רק בצבעים הנקיים של סיאן ושחור
ביטול הצבעים האחרים תלוי בתוכנה שבה יכניסו את הציורים לפני ההדפסה
זה מה שעשיתי, אבל לפעמים, מתוך הרגל אני בוחרת צבע קצת יותר כהה. חשבתי שיש שיטה שמגבילה את האפשרויות ואז אוכל לצבוע חופשי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;421252:
זה מה שעשיתי, אבל לפעמים, מתוך הרגל אני בוחרת צבע קצת יותר כהה. חשבתי שיש שיטה שמגבילה את האפשרויות ואז אוכל לצבוע חופשי.
את יכולה להכין לך בצד מעבר צבעים משחור ללבן, מציאן ללבן, ומציאן לשחור, ועוד כמה,
ולדגום מתוכו צבעים כל הזמן.
ליתר בטחון אפשר אחרי העבודה למחוק את כל תכולת ערוצי הצבע האחרים. (או למחוק את הערוץ עצמו כמו שכבר כתבתי.)

• הוסף לסימניות
לא הולך לי...

מחקתי את 2 הערוצים של המגנטה והצהוב ואני לא מצליחה לשמור רק עם 2 ערוצים.
מה עושים???:(

• הוסף לסימניות
אצלי זה כן שומר, לא ברור מה הבעיה.
אז אל תמחקי אותם, רק תעצמי, או שתמחקי את תכולתם בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמים;421403:
אצלי זה כן שומר, לא ברור מה הבעיה.
אז אל תמחקי אותם, רק תעצמי, או שתמחקי את תכולתם בלבד.
הסתדרתי, שמרתי באפשרות spot color מקוה שזה בסדר.
תודה על העזרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה