כללי עבודה בשעות הלילה המאוחרות או אולי הבוקר המוקדמות

• פותח הנושא LMNT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע איך זה אצלכם אבל אני פעמים רבות מוצא את עצמי גולש אל שעות הלילה המאוחרות עד שעות הבוקר המוקדמות תוך כדי עבודה, את האמת, מביקור בדף ה'מי נמצא' ראיתי שאני לא היחיד המשוגע..

זה מה שרשום בכותרת הדף:

6 חברים ו 3 אורחים
המספר הרב ביותר של משתמשים מחוברים הוא 18, אתמול ב 03:18.

• הוסף לסימניות
אכן, אלו שעות עבודה פופולריות.
אך אל תשכח שיש פה חוצניקים שהשעון שלהם קצת שונה
ה

• הוסף לסימניות
היי..

כנראה יש כאלו שהלכו לישון בשתים עשרה והשאירו את הדפדפן פתוח כאשר הם בתוך האתר. לכן הסשן Sassion נותר פתוח.

וכנראה גם שיש כאלו שגלשו בשעות האלו (כמוני).

• הוסף לסימניות
עמיר, המנגנון של מי מחובר מוגדר למספר דקות בלבד. דהיינו אם הדף פתוח ללא תנועה מעל מספ' דקות המשתמש מתנתק מרשימת 'מי מחובר'.

• הוסף לסימניות
צודק חיים...

• הוסף לסימניות
השעות הכי שלוות...

בלי לקוחות..

:)

• הוסף לסימניות
מה בלי לקוחות? הלקוחות שלך כנראה אנשים עדינים.
גש לגרפיכץ בשלוש בלילה, אחי עונה לטלפונים כאילו זה אמצע היום.
מתקשרים, שולחים פקס, וגם עומדים על הראש (של ערן).

• הוסף לסימניות
השעות הכי פוריות זה מ-2 בלילה עד ותיקין.
הכל שקט והראש עובד.
הבעיה מתחילה שזה הורס את סדרי החיים היומיומיים.

• הוסף לסימניות
אוי אוי אוי.... איזה נושא רגיש.
תאמינו לי - השעות של ההארות וההצלחות- הן שעות הלילה המאוחרות עד אור הבוקר!

יש מין שלווה קסומה, של יקום ישן, של לילה זוהר, אין טלפונים, אין הפרעות, הכל זורם כמו שצריך, יש "הבזקים" שאינם יכולים לעלות בראשך, רק בעת שהיקום נם!...

אבל למה נושא רגיש?
יש לי עבודה שאני עובד שם, בשעות הבוקר, 3 פעמים בשבוע. בשאר הימים אני עובד לבד.
ואין באפשרותי לעבוד בשעות אלו (אלו ממש - הביטו מה השעה עתה... וזה עדיין לא מאוחר בכלל). אך אי אפשר להתנתק מזה!!! אני לא יכול לקום מהכסא בשעות אלו! לא מסוגל!
זה ממש גובל בשלום בית :)

בבוקר אני קם עייף! בקושי מתפלל, ואח"כ אני מתפלא למה הבוס לא מרוצה ממני :)

איי.. איי.. איי...

מי יתן, ויהיו לי את השעות החיוניות האלו, באמצע היום, בשמש הקופחת, בבליל של טלפונים, צעקות של אנשים, צפירות של משאיות, הלמות הפטישים (בונים ממש על ידי) וכו' וכו'...

מי יתן...

• הוסף לסימניות
ואילו אני כשהמחשב גומר את פעילותו היומית, בודק מה חדש בפורום ומה העידכונים האחרונים....

• הוסף לסימניות
בלילה הראש הכי צלול.
(בהנחה שאין לי חוסר שינה מצטבר של שבועיים שהלכתי לישון בשלוש כל יום...)

הבעי'ה מתחילה כשזה מתנגש עם כל שאר החיים.
לילה טוב!

• הוסף לסימניות
אל תשכחו שהרבה מן העבודה בשעות המאוחרות נגרמת לפעמים עקב דחייה של עבודות וחוסר יצירתיות מספקת עד לשעת השין.
אצלי בכל אופן :(

• הוסף לסימניות
פעם, כשלא היה לי מונו, הייתי גם גולשת בשעות הקטנות. היום ב- 23:00 אני מרגישה כאילו היה כבר 4 לפנות בוקר.

• הוסף לסימניות
עדיין?

אוי וויי!

רפואה שלמה בקרוב!

• הוסף לסימניות
לצערי, הולך ומחמיר אבל בעז"ה גם זה יעבור יום אחד ובינתיים מי יודע מה זה מכפר לי.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל, בשש בערב (אוקי היום איחרתי קצת) אני סוגר את המשרד עד לעשר למחרת... ולפעמים כמה דקות יותר מאוחר (כמו היום).

• הוסף לסימניות
אין לי יום ואין לי לילה
אין לי נפק"מ מה השעה.
ההבדל הגדול הוא...
המבדיל קודש לחול..אה...שאבעס...כולי געגועים לשאבעס...
הנה הנה זה בא (עוד 27 שעות שבת)

• הוסף לסימניות
אין כמו לעבוד בלילה.
אבל אם נכבה את הטלפונים, פלאפונים ואת הדלת ביום, נוכל להרגיש את זה גם אז.

• הוסף לסימניות
הסיבה לכך ששעות הלילה הן הפוריות ביותר, זה בגלל שאין הפרעות, טלפונים וכדומה.

הבעיה היא בעיקר אצל עצמאיים שבדר"כ עוסקים גם בהפקות דפוס, כך שאין ברירה אלא להיות ערים בשעות העבודה הרגילות - כשיש עם מי לדבר. מצד שני, כשצריך במשך היום להתעסק עם הלוקוחות מצד אחד ועם נותני השירותים (בתי דפוס וכדומה) מצד שני, אין ברירה אלא לעבוד בלילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה