עבודה חדשה - איש

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• elvi1.png
    KB 837.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
Ugly man ​​by Iris Ogli

מצא חן בעיני התגלחת וגם ההבעה,
יכול לתפקד כנאו נאצי..
הלכת רחוק עם הסטירה של המלאך

• הוסף לסימניות
הוא גם ממש נסחף עם הרימל....

ברצינות, אני ממש אוהב את עבודות התלת מימד שלך.
אין מצב שאת מפנה אותם פעם לכיוון האנושי-מיינסטרימי?

• הוסף לסימניות
וכמו תמיד שאני אומר. את ההוכחה שעם רצינות ודביקות במטרה את מתקדמת ורואים את זה כל פעם בכל עבודה...עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
מדהים!
ושרק לא יפתח את הפה...:eek:

• הוסף לסימניות
שמעתי אותו אומר שקוראים לו אובמה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1318837:
הוא גם ממש נסחף עם הרימל....

ברצינות, אני ממש אוהב את עבודות התלת מימד שלך.
אין מצב שאת מפנה אותם פעם לכיוון האנושי-מיינסטרימי?

מצעמם לא? :)

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מקסים! העיניים משגעות וכל שאר חלק הראש העליון. מסכימה עם אלו לפני שהשפה קצת גדולה מידי. אפשר להקטין בכיף חלק ולהשאיר את ה"חתימה" של שפה גדולה (מה שראיתי שאת עושה די הרבה.) אל תיקחי לאזור הראליסטי והרגיל! כשזה שונה זה יפה! (חסר לי קצת ראליסטיות בבגדים, למשל התפר של החולצה.) כמובן זו רק דעתי האישית. תמשיכי להעלות נהנים מהעבודות שלך! :p
אה-והוא ממש לא נראה רשע.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!!
כמה זמן עבודה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;1322393:
עבודה יפה!!
כמה זמן עבודה?

תודה רבה :)
10 שעות בערך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה