עבודה חדשה בזיבראש ופוטושופ

• הוסף לסימניות
:)

קבצים מצורפים

• f.jpg
    KB 341.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
קסום, המבט מלא עומק!
בקטנה, הפנים בצד שמאל חתוכים חזק מדי, ולא מתחברים עם השיער היפה.

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!
הערה פיצית: הפה הוא קדמי, בעוד כל הראש מופנה ב3/4. צריך "לסובב" מעט את הפה עם כל הפרצוף.

• הוסף לסימניות
כמה עצמה וכמה רכות בציור אחד!!

• הוסף לסימניות
מהפנט ומסתורי!!!!
עבודה מטורפת!!!

• הוסף לסימניות
וואו
השפתיים מדהימות!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יפה!!

הציור שייך לאתגר של מעוררי המחשבה...
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
ציור יפיפה! כמה שמסתכלים עליו לא נמאס...
חבל להשקיע כ"כ הרבה בליצור דמות תלת ממדית בפוטושופ, כשאפשר להגיע לרמות כאלו גבוהות בזיבראש--- התוצאה מדהימה ומושלמת!

• הוסף לסימניות
יפיפה.
'עוצמת הרכות' הייתי קוראת לו.

ציור שקורא לך להתבונן בו שוב

אפשר לצרף לתקיית ההשראה שלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה טובו;1721855:
יפיפה.
'עוצמת הרכות' הייתי קוראת לו.

ציור שקורא לך להתבונן בו שוב

אפשר לצרף לתקיית ההשראה שלי?

תודה רבה וברור :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה