עבודה חדשה.

• הוסף לסימניות
עבודה חדשה.

קבצים מצורפים

• final.jpg
    KB 479.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
חומרים שלך? הספה ממש יפה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

רוב החומרים שלי. היתר עברו שיפוץ.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!

אגב, הקיר המפריד לא עקום/נוטה קצת לצד ימין?

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

אם אתה מתכוון לקיר שחוצץ בין המטבח לסלון אז הוא לא עקום. הקיר של הוילון מלוכסן לצד שמאל, כך הבית בנוי.

• הוסף לסימניות
איזה יופי! וואו! איזה מנוע?

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

במקרה הזה השתמשתי במנוע V-ray.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה, עבודה מקצועית.

אגב, מה פירוש במקרה הזה השתמשתי ב Vray, באיזה עוד מנועי רנדר אתה משתמש?

• הוסף לסימניות
זו העבודה הראשונה שלי ב V-ray. אני משתמש גם ב mental ray.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י STUDIO Z;1158638:
זו העבודה הראשונה שלי ב V-ray. אני משתמש גם ב mental ray.

אז תן לנו קצת תובנות, איזה מנוע יותר מסתדר לעבוד איתו בקלות?

• הוסף לסימניות
לפי דעתי שתי המנועים מצויינים כמעט באותה מידה, השאלה אם יודעים איך לעבוד איתם. לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. מנסיוני ויריי יותר פופולרי וקצת יותר מהיר ולכן יש לו עדיפות בהדמיות אדריכליות, בנוסף בקרוב תצא גרסא 3 לויריי שתשתמש בטכנולוגיה של אינטל ותשפר את זמני הרינדור באופן משמעותי. כל זה נכון לעכשיו אבל המצב הזה עלול להשתנות בעתיד אם אוטודסק ו NVIDIA יחליטו לקדם את מנטל ריי.
אם זה אפשרי אני ממליץ ללמוד את שתי המנועים. כמובן שמנטל ריי לא קיים לסינמה, בלנדר וסקצ'אפ כך שמי שעובד אם התוכנות הללו אין לו אופציה טובה יותר מויריי.

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הדמיה מצויינת!

הכהתי קצת את הצלליות לקצת קונטרסט. לפני כן זה קצת יותר רדוד.

קבצים מצורפים

• final.jpg
    KB 489.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה על העצה. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה