דיגיטל עבודה כמנהל שיווק עם אינטרנט מסונן. אפשרי?

• הוסף לסימניות
כיוון שעבודה כמנהל שיווק דורש למידה מתמדת ברשת + התחברות קבועה ועבודה על כל סוגי הרשתות החברתיות הקיימות, + מערכות רבות לשימוש המשווק
האם עבודה כשכיר תאפשר לי להחזיק אינטרנט מסונן, ורק בעבודה להיות עם חיבור רגיל, או שיחייבו אותי להיות עם פרוץ לעבודה מהבית בזמנים לחוצים?
אשמח לעצתכם
תודה רבה
נ.ב ההגנה המדוברת מתייחסת להדרן, שכפי הבנתי היא הפתוחה ביותר מבין המסוננות

• הוסף לסימניות
לא יודע מה יחייבו אותך, והדרן ממש לא נחשבים לפתוחים ביותר מבין הסינונים, אם כבר ההפך..
אם אתה צריך להיות חשוף לכל סוגי הרשתות החברתיות, אני אישית לא מכיר סינון שיידע לתת לך מענה אמיתי בסטנדרטים 'חרדיים', לא במחשב ולא בפון.

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו פתרונות לעבודה עם מסונן
אשמח לשמוע
אולי חברת הסינון יכולה להחריג שימוש ברשתות הנ'ל ושעדיין ישאר מוגן מתמונות וכיו'ב?

• תודה
Reactions: A F
  • הוסף לסימניות
אם יש למישהו פתרונות לעבודה עם מסונן
אשמח לשמוע
אולי חברת הסינון יכולה להחריג שימוש ברשתות הנ'ל ושעדיין ישאר מוגן מתמונות וכיו'ב?
אני עבדתי במקום שהם עבדו עם "נתיב" והיה שם כמה דרגות סינון.... לחלק מהעובדים היה מאוד חסום ולחלק לא "מאוד"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה