עבודה לא שגרתית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;1459073:
אני מכירה מתופפת חרדית צעירה, עם כל המערכת...
אם את רוצה- אתן לך פרטים

אשמח שתשלחי לי פרטים באישי.
תודה

ולכל מי שהגיבה לנושא
בבקשה אם יש לכן פרטים על העובדת
אשמח שתשלחו לי באישי.
זה יעזור לי מאד!!
תודה

• הוסף לסימניות
מתקנת מכונות תפירה, בקיצור טכנאית.

• הוסף לסימניות
מכירה אישה שעובדת בחברא קדישא(חדר טהרה)
וכן אישה שמסרקת ילדים מכינים

• הוסף לסימניות
שוטרת אמיתית!!! בלבוש חרדי.+ מטפחת.

• הוסף לסימניות
מורה ספרה לנו פעם, על תחרות בינלאומית שנערכה למציאת האישה עם העבודה הכי 'גברית' בעולם.
המנצחת היתה מנהלת מוסך לרכבים באנגליה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bachrach;1458792:
נהגת ברכבת הקלה בירושלים

נהגת? ברכבת הקלה בי-ם? דתיה?
בטוחה שיש כזה דבר?
או שזרקת משהו הזוי מבחינתך?

• הוסף לסימניות
אני מכירה שופטת בבימ"ש שלום בירושלים - דתיה, בוגרת לוסטיג

• הוסף לסימניות
טכנאית מחשבים חרדית
מעניין אותך פרטים?

• הוסף לסימניות
לפי הנושא, את עומדת להפיק תוכנית מעניינת במיוחד..... בהצלחה! :)

ואגב, המשרה הכי נדירה כיום לאשה חרדית להיות 'רק' עקרת בית.... (האשה עובדת והאברך מגדל ת'ילדים... בייביסיטר, אוכל, טיטולים, טיפת חלב.... :rolleyes:)

עוד מעט תוכלי להוסיף לרשימה גם חברת כנסת חרדית :eek: (סתאאאם....)

• הוסף לסימניות
נשמע שאת מחפשת את רבקה רביץ..

• הוסף לסימניות
מכיר נהגת אמבולנס חרדית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rifki;1459153:
מכירה אישה שעובדת בחברא קדישא(חדר טהרה)
וכן אישה שמסרקת ילדים מכינים

בחברא קדישא עובדות רק נשים חרדיות שעושות טהרה, מי נראה לך עושה את כל העבודה הזו?

• הוסף לסימניות
יש במגזין פנינים של בקהילה, מדור שקוראים לו 'טופס 101' שמראיינים שם כל מיני נשים עובדות והיה שם דברים מענינים (אני זוכרת לבורנטית)
אולי תדברי עם המערכת שלהם

• הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות היה בקול חי ראיון עם שוטרת חרדית,וחשמלאית חרדית,אולי דרך תוכניות הבוקר המוקלטות שלהם תוכלי לשמוע שם וכתובת של הנ"ל..בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tttsarattt;1459667:
יש במגזין פנינים של בקהילה, מדור שקוראים לו 'טופס 101' שמראיינים שם כל מיני נשים עובדות והיה שם דברים מענינים (אני זוכרת לבורנטית)
אולי תדברי עם המערכת שלהם

פעם רואיינה שם עובדת במאפיית מצות, כמדומני משהוא בישוב קוממיות..

• הוסף לסימניות
מכירה אישה שעובדת בתור שומרת בכניסה לספריה עירונית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה