חוץ מקיטנה עצמאית אני לא מכירה עוד רעיונות...משהו יודע במה בנות בנות 16,17 יכולות לעבוד בחופש?
בירושלים.
באיזה סוג חנויות?חוץ מקיטנה עצמאית אני לא מכירה עוד רעיונות...
אולי קופאיות, הולך?
אני לא רוצה.חוץ מקיטנה עצמאית אני לא מכירה עוד רעיונות...
אולי קופאיות, הולך?
מעונות משוועות לידיים עובדותמשהו יודע במה בנות בנות 16,17 יכולות לעבוד בחופש?
איפה?בלת"ק
טלמרקטינג
את מכירה מעונות שירצו בנות 17?מעונות משוועות לידיים עובדות
אם הן אחראיות ויודעות לעמוד על זכויותיהן, ממליצה לנסות קודם יום אחד ולא להתחייב מראש ואם מתאים להם אז הם יכולות להרוויח בזה נחמד.
גם מטפלת פרטית יש מצב בעיקר בבין הזמנים נשים עובדות מחפשות מטפלת/בייבי סיטר בנרות.
אני לא מכירה בירושלים.איפה?
אין לי דרך לכתוב באישיראיתי שחיפשו בחורות לקיטנה בירושלים
אתן לך באישי כתובת מייל
את מכירה מקומות שרוצים?במסגרות של חנ"מ,
מינהלים קהילתיים,
ספריות עירוניות
כן, ולצערי לא אוכל לכתב כאן.את מכירה מקומות שרוצים?
בירושלים?כן, ולצערי לא אוכל לכתב כאן.
אכןבירושלים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים