אני מתכנתת ובהחלט מוכנה, אבל אני רוצה לשמוע פרטים על אופי העבודה, כלים וטכנולוגיות וכו'.דרושים ללא ניסיון לפרויקטים לימודיים בסטארטאפים מפתחים, גרפיקאים, אנשי שיווק ומכירות
0545779239,
roman.mantelmakher$gmail.com
העבודה היא ללא תשלום אלא רק בשביל לצבור ניסיון.
אתה יכול לפנות לארגוני תעסוקה חרדים, הם ישלמו לך בשביל שיעבדו אצלך סטודנטים לתואר ראשון (אני יודע על ארגון מסוים, אבל אני לא יודע אם הם רוצים שיפרסמו את זה בפרוג).דרושים ללא ניסיון לפרויקטים לימודיים בסטארטאפים מפתחים, גרפיקאים, אנשי שיווק ומכירות
0545779239,
לא הבנתי, הם מעסיקים סטודנטים?אתה יכול לפנות לארגוני תעסוקה חרדים, הם ישלמו לך בשביל שיעבדו אצלך סטודנטים לתואר ראשון (אני יודע על ארגון מסוים, אבל אני לא יודע אם הם רוצים שיפרסמו את זה בפרוג).
לא, הם יביאו לכם ערימה של סטודנטים שישמחו לעשות את זה. ועם התקציבים שלהם ישלמו לכם על החסד הזה. (של הענקת הזדמנות לניסיון)
זה לאנשים שהולכים ללימודי תואר דרך אותם ארגונים, הם לא עושים את זה בכל מכללה.אז אני מעוניינת להצטרף לערמה הזאת...
שוב,דרושים ללא ניסיון לפרויקטים לימודיים בסטארטאפים מפתחים, גרפיקאים, אנשי שיווק ומכירות
0545779239,
אם אני לומדת בפתוחה, זה לא טוב?זה לאנשים שהולכים ללימודי תואר דרך אותם ארגונים, הם לא עושים את זה בכל מכללה.
מישו אמר משו על לינקדאין בנטפרי
זה הפרופיל של Roman Mantelmakher, כתוב שם שהוא המייסד של שני הסטארטפים שהוזכרו.מישו אמר משו על לינקדאין בנטפרי?
נשמח לקבל את זה כאן
תודה
ולמה מתכנתות חסרות נסיון צריכות לעבוד בחינם?????????דרושים ללא ניסיון לפרויקטים לימודיים בסטארטאפים מפתחים, גרפיקאים, אנשי שיווק ומכירות
0545779239,
מה שאני מכיר זה רק סטודנטים ממכון לב\טלאם אני לומדת בפתוחה, זה לא טוב?
שלחתי לו מייל ושאלתי, אבל הוא החזיר לי שאני יתקשר אליו...מישהו יודע האם עובדים איתם מהבית? או במקום עבודה מסודר?
וכן האם צריך להתחייב לתקופה מסוימת.
תודה
בדיוק כמו אצלי... כתב לי להתקשר.שלחתי לו מייל ושאלתי, אבל הוא החזיר לי שאני יתקשר אליו...
לא היה לי כח, אם את יודעת, תעדכני, תודה!
הנושאים החמים