דרוש מידע עבודה לנערה (19) עם ילדים/ות או נערות בסיכון

• הוסף לסימניות
שלום,
מחפשת עבודה עבור נערה בת 19 באיזור ירושלים/בני ברק/מודיעין עילית/ביתר/בית שמש והסביבה
היא מעוניינת לעבוד עם ילדים/ות בסיכון (רווחה) או עם נערות בסיכון
עבודה קבועה לשעות אחה"צ/לילה/שבתות

• הוסף לסימניות
אני יודעת שלא בקשו את דעתי, אבל בגלל חומרת הנושא בחרתי כן לכתוב
היא לא קצת צעירה מידי? בשביל לחכות בדירה ל"נערה בסיכון" שתחזור באמצע הלילה מסריחה מעישון של... ולשמוע ולהכנס לתוך סוגיות שגם בשביל אשה מבוגרת יותר הן דורשות חוסן נפשי משמעותי
(ובגלל שזה פורום חרדי אין כאן המקום להכנס לפרטים, אבל חיים של נערות בסיכון זה לא פיקניק...)

• הוסף לסימניות
היא לא קצת צעירה מידי? בשביל לחכות בדירה ל"נערה בסיכון" שתחזור באמצע הלילה מסריחה מעישון של... ולשמוע ולהכנס לתוך סוגיות שגם בשביל אשה מבוגרת יותר הן דורשות חוסן נפשי משמעותי
(ובגלל שזה פורום חרדי אין כאן המקום להכנס לפרטים, אבל חיים של נערות בסיכון זה לא פיקניק...)
כל מילה, הוצאת לי את המילים מהפה.

אם היא אוהבת לתת מעצמה ויש לה לב חם וענק. פנימיה של רווחה-משפחות במצוקה יכולה לתת מענה -ללא לקחת סיכון על עצמה.
סיגנון קרן הילד בטח יש עוד הרבה. עבודה עם המון סיפוק!

• הוסף לסימניות
אני מסכימה איתך
ואכן התלבטתי אם זה מתאים.
חשבתי שאני ימתין לראות מה יהיו ההצעות ואחרי זה אני אבדוק כל רעיון לגופו.
בעיקר מחפשת ילדים/ות עד גיל 12

• הוסף לסימניות
כל מילה, הוצאת לי את המילים מהפה.

אם היא אוהבת לתת מעצמה ויש לה לב חם וענק. פנימיה של רווחה-משפחות במצוקה יכולה לתת מענה -ללא לקחת סיכון על עצמה.
סיגנון קרן הילד בטח יש עוד הרבה. עבודה עם המון סיפוק!
יודעת לתת לי פרטים על קרן הילד?

• הוסף לסימניות
ילדים בסיכון יכול להיות סיפורים גם קשים מאוד מאוד!!
אני יודעת.
היא עבדה עד עכשיו עם נערות חינוך מיוחד - עבודה שכוללת הרבה פעמים התמודדות עם התפרצויות וכדו'
כך שנראה לי שתוכל להתמודד עם ילדים בסיכון

• הוסף לסימניות
אני יודעת.
היא עבדה עד עכשיו עם נערות חינוך מיוחד - עבודה שכוללת הרבה פעמים התמודדות עם התפרצויות וכדו'
בלי השוואה

• הוסף לסימניות
אני מסכימה איתך
ואכן התלבטתי אם זה מתאים.
חשבתי שאני ימתין לראות מה יהיו ההצעות ואחרי זה אני אבדוק כל רעיון לגופו.
בעיקר מחפשת ילדים/ות עד גיל 12
אולי לעבוד עם חינוך מיוחד?
זה הרבה נתינה וסיפוק
ופחות סיכון

ויש צורך בצוות

• הוסף לסימניות
אני אישית עובדת עם ילדות בסיכון, וממש חורה לי שיש נערות או בחורות לפני חתונה שעובדות בתחום.
זה ממש לא מתאים, זה יכול לפגוע בבת בעצמה בחיים שלה ובעתיד... {לא רוצה לחשוף סיפורי זוועות גם מהילדות ה'חלקות' ביותר}.
לא הכל בחיים זה כסף, שתעבוד בינתיים עם ילדים בגן, ותחיה את התמימות של החיים, למה לדעת ולחשוף עכשיו כשהיא עוד תמימה וחלקה???!!! {אגב, זה לא כ"כ כסף טוב, שוב מניסיון}

• הוסף לסימניות
אני יודעת.
אין קשר בכלל.

• הוסף לסימניות
יש את המועדונית של הרווחה בבני ברק
חברה שלי עובדת שם, ממש נהנת

• הוסף לסימניות
יש איזו הילה סביב עבודה עם נוער בסיכון.
כאילו כל הזמן יש אקשן ואקסטזה בלתי פוסקת של סיפורים מצמררים והצלת נפשות רגשית נפשית רוחנית ופיזית.
נראה לי שזה מה שמושך נערות צעירות, הרבה פעמים בסיכון בעצמן (שזה יתרון +סיכון...) לתחום.

במציאות העבודה היא סיזיפית מאוד ולפחות בהתחלה גם קשה מאוד רגשית. הרבה יותר רגעים של קושי מאשר של סיפוק וצריך חוסן ובגרות בשביל זה. לא כ"כ שאלה של גיל ובוודאי לא שאלה של נישואין (מה הקשר?? למה דוחפים את הפרמטר הזה לכל מקום??). יותר של אופי וניסיון חיים.

יכול להיות שהנערה הזו מתאימה ממש לתחום, לא הייתי פוסלת על הסף, אבל כדי לבדוק את זה צריך להבין מה העבודה דורשת מחד ומה יש לנערה להציע מאידך.
מה גם שמקום עבודה מקצועי ואחראי לא יקח סיכון ולא יכניס נערה לעבודה בלי לבדוק את הנ"ל.
(הבעיה במקום לא אחראי או כשיש צורך דחוף שגובר)

• הוסף לסימניות
אני מורה לנערות בסיכון וזו עבודה ממש לא פשוטה!!!!!!!!!
סיפורים מאד קשים שדורשים המון תשומת לב ושאלה לרבנים ודקויות...
לפעמים יש חובת דיווח וזה מצריך חוסן נפשי גבוה ולהיות בלבטים קשים שתופסים את הראש והמחשבה
זה להקשיב באמצע הלילה ולקום ביום לבעיות משמעת וחינוך לא פשוטות, ולא תמיד רואים תוצאות!
זה ממש לא מתאים לגיל!
אצלינו המנהלת לא מקבלת רשמית מתחת גיל 25!! וגם אז רק בחורה מאד בנויה ויציבה.
בקיצור, ממש לא בר השוואה לחינוך מיוחד, ובאמת שתעבוד קודם כל בכאלו דברים ונער בסיכון בזמנו.

• הוסף לסימניות
יש איזו הילה סביב עבודה עם נוער בסיכון.
כאילו כל הזמן יש אקשן ואקסטזה בלתי פוסקת של סיפורים מצמררים והצלת נפשות רגשית נפשית רוחנית ופיזית.
נראה לי שזה מה שמושך נערות צעירות, הרבה פעמים בסיכון בעצמן (שזה יתרון +סיכון...) לתחום.

במציאות העבודה היא סיזיפית מאוד ולפחות בהתחלה גם קשה מאוד רגשית. הרבה יותר רגעים של קושי מאשר של סיפוק וצריך חוסן ובגרות בשביל זה. לא כ"כ שאלה של גיל ובוודאי לא שאלה של נישואין (מה הקשר?? למה דוחפים את הפרמטר הזה לכל מקום??). יותר של אופי וניסיון חיים.

יכול להיות שהנערה הזו מתאימה ממש לתחום, לא הייתי פוסלת על הסף, אבל כדי לבדוק את זה צריך להבין מה העבודה דורשת מחד ומה יש לנערה להציע מאידך.
מה גם שמקום עבודה מקצועי ואחראי לא יקח סיכון ולא יכניס נערה לעבודה בלי לבדוק את הנ"ל.
(הבעיה במקום לא אחראי או כשיש צורך דחוף שגובר)
כ"כ נכון ומדוייק!!
לרוב המניע של נערה להתעסק בנוער בסיכון- זה הרצון להשפיע, לחזק, להציל, לדבר...
בפועל העבודה לא כזו פשוטה..
חשוב לזכור שמדובר בבחורות שהנפש שלהם סדוקה ושבורה והם חוו הרבה חוסר אמון, ככה שהם מתקשות לתת אמון שוב במשהו... ולשמוע בקולו, הן מתקשות להתנהל לפי ה"ספר" ולכן הם יכולות להתנגד לדברי ה"מורה" ויותר מכך להתריס! האם לבחורה רווקה בת 20 יהיה כח ועוצמה לענות להן?
לדעתי, הרצון של הבחורה להשפיע לא ייעלם אם היא תדחה אותו בעוד כמה שנים. ולעת עתה היא יכולה להתעסק במשהו אחר שמעניק לה משמעות..
מנסיון- בעולם הנוער בסיכון יש מקרים קשים, התמודדויות לא פשוטות, דבור פתוח, התמכרויות, קשרים...- שווה לשקול בכובד ראש.
לא דומה בחורה רווקה לאישה נשואה.. לנשואה יש גב[ מחוייבות לבית..]
כדי להכנס לעולם הזה צריך ארגז כלים ובו: עקרונות כדי לא להסחף, נסיון חיים, נפש חזקה, ועוד כמה..
בהצלחה בהחלטה

• הוסף לסימניות
יש את מועדונית יום טוב בבני ברק.
ילדות עד גיל 12.
אבל זה כולל להיחשף לסיפורים...

• הוסף לסימניות
אני אישית עובדת עם ילדות בסיכון, וממש חורה לי שיש נערות או בחורות לפני חתונה שעובדות בתחום.
זה ממש לא מתאים, זה יכול לפגוע בבת בעצמה בחיים שלה ובעתיד... {לא רוצה לחשוף סיפורי זוועות גם מהילדות ה'חלקות' ביותר}.
לא הכל בחיים זה כסף, שתעבוד בינתיים עם ילדים בגן, ותחיה את התמימות של החיים, למה לדעת ולחשוף עכשיו כשהיא עוד תמימה וחלקה???!!! {אגב, זה לא כ"כ כסף טוב, שוב מניסיון}
את יודעת על מקומות שמחפשים ?
מתענינת בשביל חברה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה