נספח לאתגר עבודה מהבית • נספח לאתגר 97

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין משהו חשוב!
האתגר הזה הוא לא סתם אתגר.
הזוכה באתגר יזכה בדבר נדיר, מיוחד ובלתי נשכח---
להעלות את אתגר 100! (*)
תשקיעו, זה שווה.

(*) בכפוף לתקנון ולשיקול דעת מנהל AI, אין באמור לעיל משום עידוד למתן שוחד למצביעים ו/או העלאת יצירה שאינה עומדת בכללים, טל"ח.

• הוסף לסימניות
סתם משהו,
כתוב שמשהו עם עיוות בידיים וכו.. נמחק.
בתמונה של הדוגמא יש כמה עיוותים בידיים..😉

• הוסף לסימניות
עוד אבא שעובד ב"חופש"
פרומפט: קומיקס של אבא יהודי חרדי, שעובד בהרבה דברים בו זמנית, בסגנון אנימציה, האבא בטיול, מוזג לילד כוס מים, מסדר כובע שמש לעוד ילד, עוזר לילד שנפל לקום, מסדר נעל. (מיקרוסופט דיזיינר).
מולטי 2.jpg

מולטי.jpg

• הוסף לסימניות
@ר-צינית
אתגר מדהים!
ואני רק חושבת על האשה שיושבת עם כוס קפה על כורסא מתנדנדת ורואה את שלל העבודות שבעלה עושה ומפזמת לעצמה "לו יהי לו יהי.. אנא לו יהי"...

• הוסף לסימניות
@נכון מאוד ניסתי ליצור תמונה מהרעיון שלך, הדגל ישראל והכיפה הצבעונית הם כנראה מתוקף תפקידו כשדרן חדשות
1724954036503.png

קבצים מצורפים

• 1724954181081.png
    1724954181081.png
    2.6 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
ואני חשבתי שזה יהיה אתגר מנומנם כזה, של סוף החופש...
כמה תמונות העלו פה! והיצירתיות!

@פנינה ריימונד אני שוקלת להחליף את השומר מסך שלי לתמונה של ה"שירות חדרים" :LOL:

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה