עזרה עבודה מהבית

• הוסף לסימניות
הי
מחפשת עבודה זמנית בכל תחום למס חודשים מהבית
כרגע בשמירת הריון ולכן לא יכולה עבודה פיזית
בהכשרתי עובדת בחברה גדולה ככלכלנית עם ניסיון רב בתחום הפיננסי אבל כרגע מחפשת עבודה בכל תחום

כמובן שיש לי ניסיון רב בעבודה מהבית וחיבור מרחוק כולל ניסיון בשיחות טלפוניות נכנסות ויוצאות וכן ידע בכל תוכנות האופיס.

אשמח להצעות (לא לרעיונות אלא למישהו שמעוניין בעובדת חרוצה ויעילה שמתקתקת עבודה)

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותך מכירות יש חברה שמחפשת. (חברה שמוכרת שירותי אינטרנט ושרתים וכו', זה שיחות יוצאות לבעלי עסקים, לא מכירות קלות במיוחד)

• הוסף לסימניות
השאלה אם מעוניינים במשרה זמנית ורק מהבית

• הוסף לסימניות
הי
מחפשת עבודה זמנית בכל תחום למס חודשים מהבית
כרגע בשמירת הריון ולכן לא יכולה עבודה פיזית
בהכשרתי עובדת בחברה גדולה ככלכלנית עם ניסיון רב בתחום הפיננסי אבל כרגע מחפשת עבודה בכל תחום

כמובן שיש לי ניסיון רב בעבודה מהבית וחיבור מרחוק כולל ניסיון בשיחות טלפוניות נכנסות ויוצאות וכן ידע בכל תוכנות האופיס.

אשמח להצעות (לא לרעיונות אלא למישהו שמעוניין בעובדת חרוצה ויעילה שמתקתקת עבודה)
שמירה מוכרת מביטוח לאומי?
אם כן- עבודה בזמן הזה יכולה לשלול את הגמלה במקרים מסויימים.
אני לא מספיק מבינה בפרטים.

• הוסף לסימניות
אשמח שתכתבו לי כאן הצעות לעבודה מהבית בזמן החופש למשהו זמני

• הוסף לסימניות
שלום אני מחפש לאשתי לעשות מכירות ביתיות בערב בצפת יש לכם מידע אשמח מאוד לא של משחות של בגדים או של משחקים לא כל הפוואר וליקוליף וכדו'

• הוסף לסימניות
שלום אני מחפש לאשתי לעשות מכירות ביתיות בערב בצפת יש לכם מידע אשמח מאוד לא של משחות של בגדים או של משחקים לא כל הפוואר וליקוליף וכדו'
כדאי לך לפתוח על זה נושא חדש, פה אף אחד לא יראה את זה.

• הוסף לסימניות
שלום ,
חסד אמיתי,
מחפשים הצעה לעבודה עבור אישה הרה, (אפשרות להמשיך בעבודה גם אחרי חל"ד)
מהבית או מכל מקום אחר או הברידי,
בעיקר עבודה משרדית (יש ניסיון) או כל רעיון אחר שלא כולל גרפיקה/מכירות.
מוכנה לתת הרבה מעצמה כולל גמישות בשעות.
המציע עבודה שתסגר-יתוגמל בל"נ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה