נכתב ע"י naamah;507182:אני אפילו חושבת להפוך את כיוון שולחן המחשב ולעבוד עם הפנים לחלל החדר ולא שהשולחן מופנה כלפי הקיר.
נכתב ע"י דויד א;507186:נשמע/נראה מעניין (-:
נכתב ע"י naamah;507182:אז מכבים את המחשב לפני שהם מגיעים הביתה...?
לי זה לא נשמע נוח כי אני צריכה לעבוד מול חלל פתוח.
אני אפילו חושבת להפוך את כיוון שולחן המחשב ולעבוד עם הפנים לחלל החדר ולא שהשולחן מופנה כלפי הקיר.
נכתב ע"י naamah;507182:אז מכבים את המחשב לפני שהם מגיעים הביתה...?
לי זה לא נשמע נוח כי אני צריכה לעבוד מול חלל פתוח.
אני אפילו חושבת להפוך את כיוון שולחן המחשב ולעבוד עם הפנים לחלל החדר ולא שהשולחן מופנה כלפי הקיר.
נכתב ע"י טובי;507220:לי יש ארון כזה ואני מרוצה ממנו עד הגג
הדלתות מחולקות ל2 כך שהתחתונות נעולות תמיד וכך אין לילדים גישה למחשב
בארון יש מדפים ומגירות, מגירה למדפסת ומגירה לסורק
ממש משרד קטן .קניתי בשוהם בירושלים.
יש להם דגמי סטנדרט, וניתן לערוך כל שינוי שרוצים.
ממליצה לעובדות מהבית!
אבל מול מקור האור או נגדו הצבעים במסך יוצאים מעוותים!!נכתב ע"י pr;508260:לי זה עושה כאב ראש...
יש כזה להורים שלי,
ואצלי עשיתי עם מרחב פתוח, פונה בזווית לחלון,
אחרת אני מרגישה חנק לשבת הרבה זמן בתוך ה'בונקר'...
וגם באמת זה לא כל כך נוח ברגליים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים