בקשה עבודה מהצד לבחורים!

• הוסף לסימניות
שואל בשביל בחור שיש לי איתו קשר קרוב. בחור רציני, שמעוניין בעבודה שלא על חשבון הסדרים, משהו מהצד.
אשמח לרעיונות, עצות ולהצעות.

• הוסף לסימניות
שואל בשביל בחור שיש לי איתו קשר קרוב. בחור רציני, שמעוניין בעבודה שלא על חשבון הסדרים, משהו מהצד.
אשמח לרעיונות, עצות ולהצעות.
כריכת ספרים, אפשר למצוא ספריה שכונתית, ולכרוך בימי שישי\ בינ הזמנים..
- ציצות.
- מאפיות מצות.
וכו'.

• הוסף לסימניות
אצל כל אחד "לא על חשבון הסדרים" אומר משהו אחר, הכוונה היא בין הסדרים? (כי בתקופתי בישיבה גם בין הסדרים היו מנוצלים ללימוד, וגם יכול להיות שעבודה פיזית הייתה מתישה אותי והיה לי קשה להתרכז בסדר ב')
קשירת ציציות זה כנראה הכי קל וזמין.
כל דבר אחר תלוי מאוד מה יש באזור שאפשר לעבוד בו. אפשר להציע לאנשים אם הם צריכים עבודה בבין הסדרים ולראות לאן זה מוביל.

• הוסף לסימניות
להווי ידוע לי, שבחור שיושב לומד, אין אצלו בין הסדרים.
זה תמיד יהיה על חשבון משהו שישפיעו על הסדר.
רק בין הזמנים

• הוסף לסימניות
רק בין הזמנים
בין הזמנים זה הזמן לחלץ איברים כדי שיהיה כוח באמצע הזמן, זה כמו לוותר על שינה בלילה.
אבל הרושם הוא שהכוונה לעבודה בין הסדרים, לא עבודה שלא תבוא על חשבון הסדרים.

• הוסף לסימניות
ללמוד עם ילדים/בחורים מתקשים או פנסיונרים בין הסדרים
לחלק פליירים ומודעות
נקיון בניינים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה