כללי עבודה מיידית

• הוסף לסימניות
אני צריך לסגור ספר כריכה רכה ללא גלופות בימים אלו
קיבלתי תקציב זעום של 350 ש"ח לגרפיקאי שיכין
כריכות, שערים, עיטורים וכו',
לא צריך משהו מפוצץ ובלעדי

אשמח לקבל דוגמאות למייל, אין צורך בספרים שלמים אלא רק את העמודים הרלווניטים.

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה לכל הפונים.

• הוסף לסימניות
התכוונת 3500
כריכות, שערים, עיטורים וכו'

• הוסף לסימניות
והוא מבקש עוד דוגמאות......

• הוסף לסימניות
לא פניתי כלל לגרפיקאים מקצועיים שמגחכים למראה המחיר,
פניתי לאלו שהמחיר כן מתאים להם,
וב"ה כבר התקבלו כמה פניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינצטה;1733553:
וב"ה כבר התקבלו כמה פניות.
אל תביישי את הפורום...
כריכה + עיטורים [??] + שערים = 350 ש"ח...
המצב כאן בקנטים.

• הוסף לסימניות
אני מוכן!!!!

בתנאים הבאים:
1. לא יותר משעתיים עבודה
2. תשלום מלא מראש
3. אין ללקוח שום זכות לשינויים ותיקונים, אלא בתשלום נוסף לפי תעריף שאקבע.
4. שימוש באובייקטים מוכנים

מה אומר, רוצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1733579:

לא מבין מה מצחיק, בן אדם מבקש עבודה - וזה התקציב שלו. לא יכול לשלם יותר. מה זה מצחיק? אתה יכול להגיד שאתה לא עובד במחירים כאלו, אתה יכול להתעלם לגמרי מבקשתו. אבל לצחוק על מישהו שאין לו כסף?

• הוסף לסימניות
אני אסביר לכבודו מה הבעייה
א. ברגע שאנשים מוכנים לעשות שערים ובזול זה יוצר בעיה בשוק, זה דופק לכל האנשי מקצועי את העסק.
ב. זה יכול להיות בעיה של חב לאחריני.
ג. כבדהו וחשדהו, יכול לו המעמד קיבל טבין ותקילין, והוא סתם אומר מחיר כזה. (לא דברתי על פותח האשכול הנ"ל, אלא ממש בכללי).
ד. נהייתה כאן מגמה בפורום בזמן האחרון של ניצול המתחילים, וזה כואב לי לראות איך שפותחים אשכול "רוצה להגדיל את תיק העבודות שלך", ועוד גרפקאית עושה זאת.
ה. שלכבודו יבא מישהו לעמד ספר של 500 דפים ברב טקטס, ויגיד לך יש לי רק 350 שקל אז בכבוד אל תצחק עליו, ותעשה לו את העבודה.
ו. והכי חשוב ממש לא צחקתי על זה שאין לו כסף, צחקתי על זה שהוא עוד רוצה דוגמאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה