באנגלית. יש פה מישהי שמתמצאת?
ג גילול משתמש מקצוען • 6/6/18 הוסף לסימניות #4 מה אתן מחפשות ? עזרה / מקורות מידע ? או מישהי שכותבת...?
ח חיננית משתמש פעיל עיצוב גרפי 7/6/18 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י גילול: מה אתן מחפשות ? עזרה / מקורות מידע ? או מישהי שכותבת...? לחצ/י כדי להרחיב... מה יש לך להציע מתוך כל האפשרויות?
נכתב ע"י גילול: מה אתן מחפשות ? עזרה / מקורות מידע ? או מישהי שכותבת...? לחצ/י כדי להרחיב... מה יש לך להציע מתוך כל האפשרויות?
ש שווה להכנס משתמש צעיר 12/6/18 הוסף לסימניות #7 יש לי גם מישהי שכותבת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
סופריא - הוצאה לאור מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום גולד מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית 13/6/18 הוסף לסימניות #9 @חיננית, @חנייי, אני הקטן כתבתי כבר בס"ד, כמה עשרות עבודות סמינריוניות... ניתן לפנות באישי לקבלת פרטים.
@חיננית, @חנייי, אני הקטן כתבתי כבר בס"ד, כמה עשרות עבודות סמינריוניות... ניתן לפנות באישי לקבלת פרטים.
ע עוסי"ת לעניין משתמש צעיר 18/1/21 הוסף לסימניות #10 אמנם אשכול ישן ממש, אבל אני מחפשת מישהי שכותבת/ עוזרת בכתיבת עבודות. אשמח לפניות מה שיותר מהר... hadas2076 ג'ימייל...
אמנם אשכול ישן ממש, אבל אני מחפשת מישהי שכותבת/ עוזרת בכתיבת עבודות. אשמח לפניות מה שיותר מהר... hadas2076 ג'ימייל...
נ נשמה טהורה משתמש מקצוען צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עריכה והפקת סרטים • 16/2/21 הוסף לסימניות #11 אשמח לשמות של כותבות עבודות סמינריונית BA 2069AS052 בגימייל. ממש תודה זה דיי דחוף לי
א אש הפקות בוידיאו משתמש מקצוען צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 16/2/21 הוסף לסימניות #12 0527635572 אחת אלופה!!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת