עבודה, עובדים ושאר ירקות:(

• הוסף לסימניות
מזה שנתיים שהנני עובדת כמורה בעמותה שהינה "מוכר שאינו רשמי". היקף המשרה הוא 12 ש' בלבד, תוך שההנהלה מכניסה כל הזמן מורות חדשות, ולוותיקות טוענים ש"אין לנו שעות".

בשנתיים שחלפו השקעתי את הנשמה, והרבה יותר מזה, מתוך ציפיה שיכירו בכישוריי ויתנו לי לפחות 20 ש', (גם אם לא משרה מלאה, זה לפחות לחזור הביתה עם יותר מ-1200 שקל, שזה מה שרשום לי בתלוש כיום!!) גם מצד ההנהלה שידרו לי תמיד שמרוצים עד הגג.

כרגע המנהלת מודיעה לי שנתנה לי 15 ש' בלבד, חרף כל בקשותיי.
בנוסף, קיצצו לכולנו את חופשות המחלה (מי שחולה- עושה את על חשבונו, ומי שמצייץ מפוטר בו ביום), הכניסו סגנית שאינה תואמת את רוח בית הספר והיחס הכללי הוא כאל עובדות ניקיון, ולא כאל אנשי חינוך.

בקיצור (לא, לא התכוונתי לשחרר קיטור, חכו,) נמאס לי מההתנהלות הכושלת הזו וקצתי במשרה.

השאלה היא מתי להודיע על ההתפטרות:
א. עכשיו, באמצע החופש, ואז אקבל פיצויים והסיפור הסתיים.
ב. בסוף החופש, ואז הם יילחצו אל הקיר ויש סיכוי (לא גדול, אבל זה כבר קרה-) שבאורח פלא ימָצאו עוד 5 ש' שבועיות, ובא לציון גואל.

נתון נוסף: אני חייבת להחליט עד ה- 4/9/2012 לכל המאוחר, כי עד אז אוכל לקבל פיצויים בתור "עובדת תוך 9 חודשים מלידתה", כהגדרת החוק.

ולמי שקרא עד כאן- תודותי...

• הוסף לסימניות
ראשית, חזקי ואמצי. לבי ולב מורות נוספות מאותה הסירה - עמך.

האם באופציה ב' תוכלי גם כן לקבל פיצויים אם הפיטורין יכנסו לפועל?

ואולי אופציה א' עדיפה, כי תוכלי לאתר בינתיים עבודה אחרת? או שלא מתחשק לך לעבוד בתחום?

• הוסף לסימניות
לפי החוק צריך להודיע על התפטרות זמן מסוים לפני שהיא יוצאת אל הפועל
כמו שהמעביד שלך לא יכול לפטר אותך ביום הראשון לשנה"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;816521:
ראשית, חזקי ואמצי. לבי ולב מורות נוספות מאותה הסירה - עמך.

האם באופציה ב' תוכלי גם כן לקבל פיצויים אם הפיטורין יכנסו לפועל?

ואולי אופציה א' עדיפה, כי תוכלי לאתר בינתיים עבודה אחרת? או שלא מתחשק לך לעבוד בתחום?

אז ככה:
באופציה ב' עדיין ניתן יהיה לקבל את הפיצויים.
וכמובן, אני מחפשת עבודה כבר הרבה זמן. אני פשוט מסוג האנשים שיש להם תעודות בכל נושא, והם ... בבית:(( כנראה לא מתפללת מספיק.:eek:

ו-נכון, שכבר לא מתחשק לי לעבוד בתחום. לא בגלל שקשה להיות מורה- כי זה קושי מאתגר ומפרה, אלא בגלל המצב המייאש בשוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;816652:
לפי החוק צריך להודיע על התפטרות זמן מסוים לפני שהיא יוצאת אל הפועל
כמו שהמעביד שלך לא יכול לפטר אותך ביום הראשון לשנה"ל.

המעביד שלי לא מכבד אף חוק.

הוא אולי "לא יכול" לפטר ביום הראשון ללימודים, אבל אם הוא "יכול" לפטר מורות בהריון ולהוריד חופשות מחלה- אז גם אני יכולה להודיע כשמסתדר לי.

אל תקחו אותי קשה, אנחנו צוות שלם גדוש מרירות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה