כללי עבודה עם הטבעה ושטאנץ

• פותח הנושא shor
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המון זמן לא הייתי כאן... (מחוסר זמן)
אז קודם שלום לכווולם!

ו...שאלה קטנה ...

האם מישהו כאן במסגרת עבודתו עשה תווית ליין עם הטבעה ושטאנץ?
אני מעוניינת לקבל אינדקציה לכמות זמן העבודה

מדובר על יין יוקרתי...
שהתווית צריכה להיות חלק בלתי נפרד מסוג היין ומערכו.

וכן, היכן אפשר להדפיס 2000 תוויות ברמה טובה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך..
אגב מה שאתה מציע זה על גליון ולא בגליל... ?!

איפה הייתם ממליצים לי להדפיס? ומה סדר גודל של מחירים ל2000 יח'

תנו לי קצת מושגים בענין מדבקות בגליל...

• הוסף לסימניות
מדבקות בגליל בחיתוך צורני לפי התאמה מיוחדת + הטבעה לא שווה לעשות בכמות כל כך קטנה.

בכלל במדבקות בגלילים יש כמות מינימלית של 5000 או 10000 יחי מדבקה לפחות!

• הוסף לסימניות
בקיצור איפה מדפיסים מדבקות ליין?

• הוסף לסימניות
בכמות קטנה לא בגליל זה בטוח. ולכן נשאר לך רק לפנות לבית דפוס רבע/חצי גליון שמתעסק גם עם שטנצים והטבעות.

פרטים ספציפיים על בית דפוס כזה או אחר אין לי, אבל בשביל זה יש את פורום הפקות דפוס.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המסייעים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה