דרוש מידע עבודה עם חופש?

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר עבודה עם חופש 3 שבועות ולא בהוראה?
כרגע אני לא עובדת
אבל באופן כללי רק המחשבה על זה שכל העולם מטיילים ואני עובדת זה מחשבה זוועה מבחינתי
אני חייבת עבודה עם חופש גדול והרבה כסף
יש בנמצא?

• הוסף לסימניות
מזכירה בבי"ס חיידר סמינר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מבינה את ההרגשה שלך, גם אני הרגשתי ככה לפני שעבדתי, והיו לי כמה שנים כאלה
למעשה מתרגלים, לומדים למצות את הזמן, ולגדול...

• הוסף לסימניות
ומה עושים הורים לילדים שעובדים בבין הזמנים? הרי אין קייטנות בבין הזמנים

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר עבודה עם חופש 3 שבועות ולא בהוראה?
כרגע אני לא עובדת
אבל באופן כללי רק המחשבה על זה שכל העולם מטיילים ואני עובדת זה מחשבה זוועה מבחינתי
אני חייבת עבודה עם חופש גדול והרבה כסף
יש בנמצא?
מה רע בהוראה?:unsure:

• הוסף לסימניות
@שוקלד בלונדי שאני אבין... רק 3 השבועות של בינהזמנים מפריעים לך? ומה עם החודשיים חופש??
מה עושה אישה עובדת שיש לה בנות שיוצאות לחופש והיא ממשיכה לעבוד כרגיל?
בינהזמנים זה הסיפור הפשוט בעסק....
בחודשיים האלה יש קייטנות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה