עבודה עם פלאש חיצוני בניקון D90

• הוסף לסימניות
יש לי פלש SB600
מישהו יכול בבקשה להדריך אותי אם אפשר לעבוד עם ניקון D90 ווהפלש כפלש חיצוני ואם כן איפה זה נמצא בתפריט
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליאת ב;667818:
יש לי פלש SB600
מישהו יכול בבקשה להדריך אותי אם אפשר לעבוד עם ניקון D90 ווהפלש כפלש חיצוני ואם כן איפה זה נמצא בתפריט
תודה

שימי את הפלאש על המצלמה
תדליקי אותו וזהו...

את יכולה בשלב ראשון לעביר את הפלאש למצב TTL
ככה הוא יהיה מסונכרן עם מדידת האור של המצלמה

• הוסף לסימניות
ברור שעל המצלמה אין בעיה, את זה אני יודעת ב"ה
שאלתי כנראה לא הייתה ברורה, איך אני מצלמת כשהפלש לא על המצלמה כפלש חיצוני.
האם המצלמה יכולה לשלוט על הפלש כחיצוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליאת ב;667868:
ברור שעל המצלמה אין בעיה, את זה אני יודעת ב"ה
שאלתי כנראה לא הייתה ברורה, איך אני מצלמת כשהפלש לא על המצלמה כפלש חיצוני.
האם המצלמה יכולה לשלוט על הפלש כחיצוני.

הבנתי... כן, זה אפשרי

במצלמה תכנסי לתפריטים > Commander Mode > E2
שם תבחרי בין שלושת האופציות

בפלאש, תעבירי אותו למצב נשלט

בברכת
RTFM

• הוסף לסימניות
מחכה בכליון עיניים לשיעור איתך ב 4.12 כדי להתקדם קצת עם המצלמה...
תודה על ההדרכה
ליאת

• הוסף לסימניות
ומה עם הפלש?

אה ... ואיך עושים את זה בפלש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה